Ținuta inedită în care Ivana Knoll și-a sărbătorit ziua de naștere. S-a murdărit pe tot corpul de tort: „Vă iubesc”

Catinca Giosanu 18.09.2023, 15:43

Ivana Knoll, manechinul croat care a atras toate privirile la Cupa Mondială din Qatar, a avut o nouă apariţie de senzație pe Instagram. Bruneta și-a sărbătorit ziua de naștere și a urcat pe rețelele de socializare mai multe imagini surprinse la fecicitul eveniment. Fanii au rămas cu gura căscată când au văzut că fotomodelul s-a murdărit pe tot corpul cu tort.

Ce ținută a purtat Ivana Knoll la petrecerea organizată de ziua ei

Ivana Knoll, supranumită de către britanici ”cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a bifat o nouă apariție incendiară pe Instagram. Celebra brunetă a împlinit 31 de ani și a sărbătorit cu mare fast. Manechinul a procedat ca o mare vedetă. Ea făcut show la Ibiza, alături de cei mai buni prieteni ai săi, și s-a pozat în costum de baie, în timp ce ținea în mână un tort a cărui frișcă i-a ajuns pe piele.

Imaginile incendiare surprinse la malul mării i-au pus pe jar pe fanii brunetei. Fotografiile au strâns peste 123.000 de aprecieri și au atras o mulțime de comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ivana Knöll (@knolldoll)

Bruneta a purtat un costum de baie minuscul

Modelul croat a scris și un mesaj de mulțumire în dreptul imaginilor extrem de provocatoare pe care le-a împărtășit cu fanii cu ocazia zilei sale de naștere.

Vă mulțumesc tuturor pentru urările minunate. Vă iubesc!”, se arată mesajul care apare în dreptul imaginilor făcute publice de bruneta care s-a fotografiat plină de frișcă de ziua ei.

Ce avere are Ivana Knoll

Popularitatea Ivanei Knoll a crescut fulminant după participarea la campionatul Mondial din Qatar. În prezent, ea are 3,2 milioane de urmăritori pe Instagram, însă situația era diferită înainte ca ea să se fotografieze în cele mai sexy ținute la turneul de la Doha.

Conform publicației Surprisesports, manechinul deține o avere de 1.5 milioane de dolari. Ea câștigă foarte mulți bani din Instagram. Destul încât să nu își dorească să își deschisă un cont pe platformele interzise. Când nu merge la nicio competiție sportivă, buneta se ocupă cu dansul din buric. Aceasta este una dintre marile sale pasiuni. Ea a făcut câteva demonstrații și pe rețelele de socializare.

Mă ocup cu dansul din buric și cu dansul la bară. Nu vreau să dezvălui planul meu în viață, pentru că am învățat că oamenii pot fi foarte negativi și pot să te facă să crezi că e unul greșit. Cu siguranță, în viitor aș vrea să fac ceva care are legătură cu sportul, pentru că îmi place.”, a spus Ivana Knoll, într-un interviu acordat pentru dailystar.co.uk.

Urmăriți Playsport.ro și pe