Tiradă la adresa lui Patrick Mouratoglou după înfrângerea Simonei Halep: „El era preocupat de Nadal”

Olteanu Ștefan / 05.05.2022, 07:42
Tiradă la adresa lui Patrick Mouratoglou după înfrângerea Simonei Halep: „El era preocupat de Nadal”

Patrick Mouratoglou (51 de ani) a fost luat la țintă după înfrângerea Simonei Halep (30 de ani – 21 WTA) de la Madrid, scor 3-6, 2-6 în fața lui Ons Jabeur (27 de ani – 10 WTA). Antrenorul francez este acuzat de fanii înfocați ai Simonei că nu se preocupă corespunzător de pregătirea sportivei.

Fanii înfocați ai Simonei Halep au izbucnit după înfrângerea cu Ons Jabeur. Tiradă la adresa lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep a fost învinsă clar în sferturile de finală de la Mutua Madrid Open, scor 3-6, 2-6 în fața lui Ons Jabeour, iar țap ispășitor după înfrângerea pe care a încasat-o românca a fost scos antrenorul Patrick Mouratoglou.

Prin intermediul comentariilor postate pe rețelele de socializare, fanii înfocați ai Simonei Halep spun că tehnicianul francez nu se preocupă corespunzător de pregătirea sportivei și, mai mult, anticipează că în viitorul apropiat se va încheia colaborarea dintre cei doi.

Motivul? Profesia de antrenor nu este singura din CV-ul lui Mouratoglou. Printre altele, el este și analist TV pentru France Televisions, iar prin intermediul unei reacții pe care a avut-o recent, el a ales să comenteze un alt subiect aprins din tenis. Mouratoglou a vorbit despre problemele fizice ale lui Rafael Nadal din ultima perioadă și despre șansele pe care le are ibericul la cucerirea Roland Garros 2022. Iar asta i-a scos din minți pe fani.

Un utilizator denumit „Myredeemer” a comentat pe pagina de Twitter a jurnalistului portughez Jose Morgado și l-a desființat pe Mouratoglou:

Patrick Mouratoglou era preocupat să comenteze la adresa lui Rafael Nadal, în loc să o antreneze pe Simo! Același lucru se întâmpla și pe vremea când era cu Serena Williams! Sunt sigur că Simona Halep se va despărți de el în curând”, a transmis fanul, potrivit ProSport.

Declarațiile lui Patrick Mouratoglou despre Rafael Nadal au stârnit chiar și un scandal la Madrid.

Ons Jabeur de abia așteaptă să privească Real Madrid – Manchester City după victoria cu Halep

Ons Jabeur a fost foarte agresivă în disputa cu Simona Halep de la Madrid. Astfel, ea și-a făcut meciul ușor și s-a impus după doar o oră și 9 minute.

La finalul duelului, Ons Jabeur a declarat:

Mă simt foarte bine aici, în Madrid. Știam că va fi un meci greu, Simona este o campioană adevărată, a câștigat turnee de Grand Slam. Am fost foarte agresivă azi. Sunt foarte fericită pentru atitudinea pe care am avut-o, vreau să o țin tot așa. Visul meu este să câștig aici în Madrid, mă simt foarte bine aici.

Am început mai dificil sezonul, dar acum mă simt bine, joc bine pe zgură și vreau să câștig titlul aici. Diseară mă voi uita la meciul Real Madrid – Manchester City. Nu știu dacă antrenorul mă va lăsa să merg pe stadion, mâine ar trebui să joc în semifinale”, a spus jucătoarea de tenis din Tuinisia.

Duelul Real Madrid – Manchester City va putea fi urmărit și pe PlaySport.ro, în format LIVE TEXT, de la ora 22:00.