Transfer surprinzător pregătit de Chelsea. Încă o palmă dată României de Ungaria

Bădulescu Silvian / 08.12.2021, 09:21
Transfer surprinzător pregătit de Chelsea. Încă o palmă dată României de Ungaria

În timp ce România își continuă agonia pe plan sportiv și nu numai, Ungaria cunoaște o dezvoltare accentuată pe toate planurile. Iar faptul că Chelsea urmează să ofere 25 de milioane pe un jucător maghiar nu mai surprinde nimeni.

Chelsea Londra își întărește defensiva cu un jucător de bază din naționala Ungariei. Attila Szalai este aproape de a semna cu campioana Europei. Fundașul central este legitimat la Fenerbahce Istanbul.

„Transferul său la Chelsea deja a fost perfectat”

Echipa patronată de Roman Abramovich dorește să-l aducă pe Attila Szalai, fundașul legitimat la Fenerbahce Istanbul. În vârstă de 23 de ani, acesta este cotat la 11 de milioane de euro și se află în capitala Turciei din ianuarie 2021.

Marco Rossi, selecționerul italian de la echipa națională de seniori a Ungariei, a declarat că nu este surprins de interesul unei echipe precum Chelsea pentru Szalai. El îl consideră pe acesta pregătit să facă pasul într-un campionat precum Premier League.

Acesta a spus că Szalai nu ar fi singurul care ar putea să facă pasul mai departe, dar a ținut să sublinieze în primul rând numele acestuia.

Este greu să dau un singur nume, dar, în acest moment îl văd foarte bun pe Attila Szalai, care joacă la Fenerbahce Istanbul, dar cred că se transferă la Chelsea.

În mod cert, el este urmărit de cluburile mari din Spania, dar se pare că transferul său la Chelsea deja a fost perfectat. El ar fi de asemenea un jucător important pentru fotbalul italian” a spus acesta.

Pe listă, lângă Jules Kounde

Chelsea Londra este pregătită să achite suma de 25 de milioane de euro. Turcii i-ar da drumul fundașului pentru această cifră, fiind, de altfel, și suma pe care vor s-o încaseze pentru maghiar. Aceștia l-au adus de la Apollon Limassol pentru suma de două milioane de euro în ianuarie 2021.

Thomas Tuchel este în căutarea unui fundaș central de calitate, cu un fizic impresionamt, care să se adapteze stilului din Premier League. Szalai are 1,90 metri și este poreclit fie „Virgil van Dijk al Ungariei”, fie „tancul maghiar”. Antonio Rudiger este tot mai aproape să plece de la Chelsea, după ce contractul germanului este pe terminate, iar în ultima perioadă s-a vehiculat tot mai mult numele lui Real Madrid.

Pe lângă Attila Szalai, Chelsea Londra ar fi interesată și de Jules Kounde. O țintă mai veche a londonezilor, francezul de la Sevilla a fost ofertat de către club chiar și în vara acestuia an. Totuși, problema principală o reprezintă suma uriașă cerută de către cei de la Sevilla. 80 de milioane de euro ar vrea aceștia pentru a-i da drumul fundașului care și-a trecut în cont Liga Națiunilor alături de naționala Franței.