Trecutul îl urmărește pe Toni Iuruc. Au fost aflate ultimele amănunte despre viața milionarului

Giosanu Catinca / 23.09.2021, 12:13
Trecutul îl urmărește pe Toni Iuruc. Au fost aflate ultimele amănunte despre viața milionarului

Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc și-au unit destinele și au devenit soț si soție oficial. Cei doi au ales să petreacă într-un cadru de poveste la Constanța, acolo unde a avut loc marele eveniment. Deși sportiva este la primul mariaj, partenerul de viață al acesteia este la al treilea mariaj, el având două căsătorii eșuate, din același motiv.

Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar puțini sunt cei care știu că omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori înainte. Căsniciile lui nu au durat însă foarte mult, el divorţând rapid de partenerele sale. Presa centrală a aflat detalii incredibile despre fostele soții ale bărbatului!

Prima soție a lui Toni Iuruc a fost Alina, un fost model. Cei doi au avut o dragoste pătimașă, care s-ar fi terminat însă pe neașteptate. Povestea lor de iubire nu a durat prea mult, din cauză că milionarul român și-a acuzat fosta soție că l-ar fi înșelat.Acuzațiile au fost destul de grave. Prin urmare, mariajul lor nu a mai avut nicio șansă.

Cine sunt fostele neveste ale lui Toni Iuruc

Nici a doua poveste de dragoste, care s-a finalizat și ea cu o cerere în căsătorie și cununie, nu a fost una de succes pentru soțul Simonei Halep. Liana și Toni Iuruc s-au cunoscut în 2018 și în scurt timp s-au cununat, iar petrecerea s-a ținut într-un local de lux din Mamaia. La 10 luni de căsnicie, însă, povestea lor a luat sfârșit. Bărbatul ar fi descoperit faptul că femeia iubită are o relație extraconjugală. În momentul în care a divorțat de Toni Iuruc, Liana era însărcinată în cinci luni. Toni nu a fost prea afectat, căci era convins că nu el este tatăl bebelușului.

Acum, Toni Iuruc este la al treilea mariaj, care ar putea avea mai mult noroc decât cele de până acum. De menționat este faptul că după cel de-al doilea mariaj, soțul Simonei Halep a luat o ”pauză”, iar ulterior a ajuns să o cunoască pe sportivă, alături de care s-a și căsătorit după cei doi ani de relație.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, constănțeanca a avut, de-a lungul timpului, mai multe relații serioase. Fostul lider mondial a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fiul lui Teia Sponte, Costa.