Trio amoros fabulos, cu Borcea, Mutu și Bianca Drăgușanu în rolurile principale!

Giosanu Catinca / 19.04.2021, 13:25
Trio amoros fabulos, cu Borcea, Mutu și Bianca Drăgușanu în rolurile principale!

Viața amoroasă a lui Cristi Borcea bate orice telenovelă! Fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo este cunoscut ca ”Don Juan-ul” lumii mondene. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lista interminabilă a omului de afaceri se află și Bianca Drăgușanu. La un moment dat, s-a vorbit chiar de un trio amoros de senzație. Soțul Valentinei Pelinel, Cristi Borcea, și Adrian Mutu se regăsesc în rolurile principale.

Trio amoros fabulos, cu Borcea, Mutu și Bianca Drăgușanu în rolurile principale!

De curând, fostul acționar al celor de la Dinamo a vorbit despre cartea sa autobiografică, închisoare și dorința actualei soții, Valentina Pelinel. De asemenea, el a anunțat că urmează să devină tată pentru a zecea oară.

Cristi Borcea a avut parte de o viață amoroasă tumultoasă după divorțul de Mihaela, femeia pentru care afaceristul are un respect aparte. Afaceristul are 9 copii cu patru femei, dintre care trei cu actuala soție, fostul model Valentina Pelinel. Actuala soție a omului de afaceri este Valentina Pelinel. Aceasta a fost căsătorită cu Cristi Boureanu, însă a divorțat după șapte ani de mariaj. Acum, Valentina, i-a oferit lui Borcea trei copii, un băiat și două fetițe gemene. Milan are cinci ani, în timp ce gemenele Indira Maria și Rania Maria au doi ani.

Miza: Bianca Drăgușanu

Până la Pelinel, Borcea a avut o listă mai mare. Bianca Drăgușanu a fost și ea acolo, susțin surse apropiate milionarului.

Borcea o plăcea mult de tot pe Bianca, pe care a și cunoscut-o prin intermediul lui Cătălin Botezatu. Ea era exact genul lui de femeie. Înaltă, voluptoasă, sexy. A trecut imediat la asalt Borcea. A făcut fel de fel de gesturi. O suna, i-a trimis flori. Bianca însă, pe vremea aceea era amanta unui fotbalist celebru de la noi, si el prieten cu Borcea la rândul său (Bianca a povestit totul despre relația de amantlâc, în revista CIAO!). Pentru că era îndrăgostită, ea l-a refuzat elegant pe Cristi Borcea.”, a declarat un apropiat al afaceristului, conform celor de la cancan.ro.

Cristi Borcea a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre
Cristi Borcea a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre

”Încă îți simt mirosul pielii pe mâini”

În ceea ce privește relația dintre Adrian Mutu și Bianca Drăgușanu, focoasa blondină ar cam vrea să dea uitării acest episod. Chiar și așa, ea a făcut publice o parte dintre mesajele pe care i le trimitea ”Briliantul” în urmă cu ceva timp.

”Tu ești femeia care mă pune K.O. mental.”, ”Te vreau pentru mine!”, ”Încă îți simt mirosul pielii pe mâini.”… cam așa sună SMS-urile fabuloase ale lui Mutu către Bianca Drăgușanu!

Potrivit informațiilor furnizate chiar de blondă, tehnicianul român ar fi apărut în viața ei în urmă cu 12 ani. Povestea de iubire a început după ce fosta asistentă tv i-a luat apărarea într-un alt scandal de proporții.

Relația noastră a început în octombrie 2009 când eram asistentă tv. A fost un material atunci în care Cristea și Mutu au fost prinși cu două femei la restaurant. Eu i-am luat apărarea lui Mutu în direct. Imediat, în pauza publicitara, el a făcut rost de numărul meu cumva și m-a sunat: „Mulțumesc baby, tu ești genul meu de femeie, nu alea…”, spunea Bianca Drăgușanu pentru Ciao.