Tristețea lui Rică Răducanu legată de Rapid. Fostul mare portar arată cu degetul spre Daniel Niculae

Olteanu Ștefan / 21.09.2021, 09:27

Rică Răducanu (75 de ani) a fost dezamăgit recent de conducerea clubului Rapid. Mai exact, de președintele Daniel Niculae, care refuză să îi mai răspundă la telefon fostului portar de legendă din Giulești. Răducanu spune că ar vrea să înceapă o colaborare cu formația din Liga I, însă din păcate nu are cu cine discuta.

Daniel Niculae i-a dat „block” lui Rică Răducanu la Rapid

În vârstă de 75 de ani, Rică Răducanu e dornic să muncească și spune că ar vrea să contribuie la dezvoltarea clubului Rapid. Fostul mare portar a apărat în Giulești în perioada 1965 – 1975 și este unul dintre cei mai mari goalkeeperi din istoria clubului.
Cu toate acestea, atunci când a dat un telefon conducerii a rămas cu gura căscată. Rică Răducanu spune că l-a sunat în repetate rânduri pe Daniel Niculae, actualul președinte din Giulești, însă acesta nu îi răspunde. Fostul internațional a fost enervat la culme de atitudinea lui Niculae și l-a pus la zid:

Știe că e numărul meu, dar nu răspunde. Cred că multora nu le răspunde. Am vrut să-l întreb ce face. De mult nu l-am mai văzut pe Nico, m-am uitat la televizor la meciuri. Eram la CSM, m-au scos la pensie și mi-a spus Gabi Szabo să merg la Rapid.

M-am și enervat, să mă bage cineva în seamă. N-am trăit cu bani mulți, am avut lefurile pe care le aveam. Nu-mi trebuie abonament, eu am față comercială. Niciodată nu mi-a cerut nimeni nimic”, a spus Rică Răducanu, pentru ProSport.

Ce a ajuns să facă Rică Răducanu pentru a mai câștiga un ban în plus. „Nu mi-e rușine, că nu fur. Merg unde mă vor oamenii”.

Rapid ar putea juca în Giulești din noiembrie

Rapid a început foarte bine sezonul în Liga I și în prezent este pe podiumul clasamentului, cu 17 puncte după 9 etape. Un rol important în obținerea acestor rezultate l-au avut și suporterii, care au făcut de fiecare dată o atmosferă incendiară. Mai ales la meciurile pe care echipa le-a jucat pe Arena Națională, dar și în deplasări.
În mod evident, toți rapidiștii așteaptă cu nerăbdare momentul primului meci pe noua arenă din Giulești. Iar acesta ar putea veni mai devreme decât s-a crezut până acum.
Până în acest moment, informațiile existente dădeau drept imposibilă inaugurarea în acest an a noii arene din Giulești. Chiar președintele clubului, Daniel Niculae, a spus în mai multe rânduri acest lucru.
Totuși, directorul CNI spune că Rapid ar putea evolua în Giulești începând cu luna noiembrie:

La începutul lunii octombrie, va avea loc recepția stadionului. Din acel moment, în maximum o lună se va putea juca pe Giulești. Nu ar trebui să fie nicio problemă cu avizele de la ISU, DSP și toate celelalte. Deci, din punctul meu de vedere, în prima săptămână din noiembrie, Rapidul ar putea juca pe stadionul Giulești. Asta, desigur, dacă nu s-ar amâna din alte considerente. Dar eu cred că arena ar trebui folosită cât mai repede, pentru a genera venituri”, a declarat Adrian Cefalan în exclusivitate pentru PlaySport.ro.