Ultima oră: Anamaria Prodan se implică în cazul fraților Tate: „E o nenorocire!”

George Drafta 01.04.2023, 19:45

Agentul FIFA a reacţionat după ce fraţii Tate au fost eliberaţi din penitenciar după trei luni petrecute în spatele gratiilor.

Anamaria Prodan şi-a exprimat punctul de vedere în unul dintre cele mai mediatizate cazuri ale începutului de an. Impresara condamnă felul în care justiţia acţionează în situaţii de acest gen.

Fraţii Tate au fost plasaţi în arest la domiciliu
Fraţii Tate au fost plasaţi în arest la domiciliu

„Nu contează despre cine este vorba. Prezumţia de nevinovăţie trebuie să primeze. Nu i-am văzut în viaţa mea pe fraţii Tate, nu ne cunoaştem. Eu sunt un om drept şi pledez întotdeauna pentru dreptate. Trebuie să arătăm lumii că suntem un popor înţelept, că avem capacitatea întâi de a strânge probe şi apoi de a aresta pe cineva.

Iei un om, îl ţii în puşcărie, statul plăteşte. De ce nu luăm ceva pozitiv din străinătate? De ce nu punem oamenii care sunt prinşi că au delapidat sau au făcut ceva, să achite întâi prejudiciul. De ce îi închidem? Dacă putem face rău, noi facem rău fără să clipim. L-ai prins că a furat? Să dea de trei ori, de zece ori prejudiciul şi pe urmă să vezi că a doua oară nu mai bagă mâna să fure”, a fost argumentaţia Aneimaria Prodan pentru Antena 3 CNN.

Practică incriminată

Anamaria Prodan consideră că prin felul în care mai mulţi inculpaţi sunt trimişi în închisoare înainte de a exista suficiente probe în privinţa lor, viaţa familiilor respective este puternic afectată.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

„Am văzut câteva din postările lor, am văzut că încurajează tinerii să facă ceva cu viaţa lor, mai mult nu am văzut. Toate acuzaţiile trebuie demonstrate. Cine face nenorociri, trebuie să plătească. Aşa este de când lumea şi pământul. Dar înainte de asta trebuie dovedit clar. Cel mai urât este să dai în mass-media cum îi iei din casă, cu scandal, cu circ, cu Poliţie, cum s-a întâmplat şi la Piţurcă.

Este o mare nenorocire pentru familie, rămâne pe retină şi în creierul copiilor, care îşi văd fraţii, părinţii arestaţi, luaţi din casă ca pe ultimii criminali. Asta nu este ok, nu este normal. Nu ştiu ce au zis ei despre femei, am văzut doar chestii motivaţionale pentru oameni, dar probabil că viaţa îţi predă, sau Dumnezeu îţi dă anumite lecţii în viaţă ca să nu mai greşeşti”, a mai precizat Anamaria Prodan.

Urmăriți Playsport.ro și pe