Umilită de Simona Halep, Serena Williams a apelat la gestul care scandalizează lumea tenisului

Giosanu Catinca 11.08.2022, 23:25
Umilită de Simona Halep, Serena Williams a apelat la gestul care scandalizează lumea tenisului

Marion Bartoli a scos la iveală un episod din trecutul zbuciumat al Serenei Williams. Fosta jucătoare franceză a dezvăluit ce a făcut sportiva din America cu trofeul de finalistă pe care l-a obținut în 2019 la Roland Garros.

Dezvăluiri nebănuite din trecutul Serenei Williams

Serena Williams, jucătoare despre care s-a spus că a rămas însărcinată cu Patrick Mouratoglou, s-a duelat cu Simona Halep în finala din 2019 de la Roland Garros. Jucătoarea de la malul mării s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2.

Americanca nu a putut suporta umilința suferită în fața româncei, iar când a ajuns în vestiar a făcut un gest necugetat. Marion Bartoli a asistat la întreaga scenă.

”Ne-am distrat copios, însă cel mai trist lucru e că nu a glumit”

Marion Bartoli a purtat un dialog uluitor cu Serena Williams după finala de la Roland Garros. Jucătoarea din Statele Unite i-a spus frunțuzoaicei să primească ea trofeul de finalistă, întrucât ea nu se poate mulțumi doar cu atât.

În primă fază, fosta jucătoare din Franța a crezut că americanca glumește. În mod surprinzător, ea chiar a lăsat trofeul în vestiar după ce a părăsit zona.

Se întâmpla în 2019, când a pierdut finala în fața Simonei. În vestiar, după meci, ea mi-a spus: „Nu vreau să iau trofeul de finalistă, mi-e dor de trofeul campioanei. Dacă vrei, ți-l dau ție (râde).” Ne-am distrat copios, însă cel mai trist lucru e că nu a glumit, chiar a lăsat trofeul acolo.

Doamna responsabilă cu organizarea turneului de la Wimbledon era palidă când a văzut asta. Sunt jucătoare care și-ar ucide tatăl și mama ca să vadă acel trofeu, iar Serena l-a lăsat acolo ca pe o tavă oarecare, în care pui prăjituri și aperitiv.”, le-a povestit Marion Bartoli celor de la L’Equipe.

Serena Williams îşi pregăteşte retragerea din tenis

Americanca și-a anunțat marți retragerea din tenis, care e programată în câteva săptămâni. Fosta iubită a lui Patrick Mouratoglou a declarat că va pune capăt carierei de jucătoare de tenis imediat după US Open 2022, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Motivul, vrea să petreacă mai mult timp cu fiica sa.

Serena esste extrem de familistă. Familia ei este ca un clan și ea este baza lui. Tot timpul a fost mereu împreună cu Venus, Isha (cealaltă soră a Serenei) și mama ei. Astăzi, viața ei se învârte în jurul fiicei sale. Îmi amintesc de turneul de la Auckland din 2020.

La micul dejun, Patrick Mouratolgou (antrenorul ei la acea vreme) îi oferea informații despre următorul meci, dar nici măcar nu-l asculta. Pentru că se uita la desene animate pe Ipad cu Olympia, care era îmbrăcată în prințesă.”, a mai spus Bartoli, conform sursei anterior citate.