Un fost mare fotbalist a învățat la 61 de ani din nou să meargă, să vorbească și să mănânce. “Băutura m-a înnebunit. Beam 6 sticle de vin la bar”

Dragos Stefanescu 25.03.2023, 15:34
Un fost mare fotbalist a învățat la 61 de ani din nou să meargă, să vorbească și să mănânce. “Băutura m-a înnebunit. Beam 6 sticle de vin la bar”

Kenny Sansom este un nume greu în istoria clubului Arsenal dar și a naționalei Angliei. Ajuns la 64 de ani fostul internațional a avut însă o viață extrem de zbuciumată. Din păcate a căzut în patima alcoolului încă din perioada în care juca la cel mai înalt nivel. Sansom a trecut prin momente extrem de grele după ce a intrat în comă în anul 2020. Când și-a revenit el a fost nevoit să învețe din nou să meargă, să vorbească și să mănânce.

Momentele grele prin care a trecut Kenny Sansom din cauza alcoolului

Kenny Sansom (64 de ani) a avut o carieră de mare succes în fotbalul englez. E a bifat numai puțin de 314 meciuri pentru Arsenal dar și 86 de apariții în naționala Angliei. De-a lungul carierei el a mai jucat pentru Crystal Palace, Newcastle United, Queens Park Rangers, Coventry City, Everton, Brentford și Watford.

Din păcate cariera sa a fost umbrită de patima alcoolului în care Sansom a căzut încă din perioada în care juca la cel mai înalt nivel. În anul 2020, pe când avea 61 de ani, fostul internațional englez a intrat în comă. Ulterior a fost diagnosticat cu o formă de demență și a fost nevoit să petreacă 18 săptămâni într-un centru de dezalcoolizare. În acea perioadă Sansom a trecut prin momente extrem de grele. El a trebuit să învețe din nou să meargă, să vorbească și să mănânce.

Kenny Sansom este gata de o viață nouă. ”Mă simt grozav”

Kenny Sansom pare să fi învins dependența de alcool și este gata de o viață nouă. Fostul mare internațional englez a dezvăluit că avea zile în care mergea la bar și bea 6 sticle de vin. Uitându-se în trecut el regretă enorm acei ani, dar acum este hotărât să renunțe definitiv la acest viciu care i-a transformat viața într-un coșmar.

Mă simt grozav, cred că în aprilie voi împlini trei ani fără un singur pahar. Trebuie ceva efort pentru asta. Băutura mi-a distrus viața, pot să spun sigur.

Și știu că nu voi mai bea niciodată. Odată ce am început să beau, totul a fost un coșmar. Băutura m-a înnebunit! Cu cât consumam mai mult, cu atât îmi plăcea mai mult.

Dacă eram la bar, beam 6 sticle de vin. O nebunie totală. Nu mai trebuie să mă apropii de niciun local. Dacă nu aș fi băut, aș fi jucat mai mult”, a spus Kenny Sansom, potrivit dailystar.co.uk.

Urmăriți Playsport.ro și pe