Un nou bolid de lux pe străzile din București. Cine e vedeta care și-a luat mașină de peste 300.000 de euro

Alex Cazacu 04.06.2023, 14:51

Un artist cunoscut din România și-a achiziționat o mașină de lux în valoare de aproximativ 300.000 de euro. Tzancă Uraganu, căci despre el este vorba, pare să nu se uite la bani când vine vorba de plăcerile vieții. Recent, cântărețul a postat în mediul online o serie de imagini cu noua lui achiziție.

Tzancă Uraganu și-a luat mașină de peste 300.000 de euro

Atunci când vine vorba de mașini, Tzancă Uraganu nu se uită la bani, iar asta o demonstrează și cea mai recentă achiziție a artistului. Mai precis, la colecția sa, manelistul a adăugat și un Lamborghini Huracan.

Se știe că lui Tzancă îi place să-și trăiască viața în lux și opulență. Mașina pe care tocmai a cumpărat-o costă peste 300.000 de euro și a fost adusă cu șampanie și baloane. Artistul nu a stat prea mult pe gânduri și postat pe rețelele sociale imagini cu bolidul de lux. Alături de fotografiile respective, cântărețul a transmis și un mesaj fanilor săi.

Artistul a ținut să le mulțumească fanilor, precizând că ei sunt cei care l-au ajutat să își permită o astfel de mașină. „Datorită lui Dumnezeu și vouă, oamenii mei! Huracan la Uragan!”, a scris Tzancă Uraganu pe social media.

Un nou bolid de lux pe străzile din București. Tzancă Uraganu și-a luat mașină de peste 300.000 de euro
Un nou bolid de lux pe străzile din București. Tzancă Uraganu și-a luat mașină de peste 300.000 de euro

Ce mașini mai are Uraganu

Fanii manelistului sunt la curent cu viața exclusivistă a acestuia. Tzancă este aproape nelipsit de pe rețelele sociale, unde le povestește urmăritorilor săi momentele frumoase pe care le trăiește. În urmă cu un an de zile, cântărețul și-a cumpărat un Rolls Royce, iar achiziția a fost celebrată în plină stradă, cu lăutari. Și imaginile respective au ajuns pe social media.

În ceea ce privește bolidul de fabricație britanică, când i-a fost adus, alături de Tzancă Uraganu era și Alina Marymar, iubita acestuia. Astfel că, cei doi s-au bucurat împreună de noua mașină.

Câți bani a încasat Tzancă Uraganu de la Adrian Mititelu Jr.

În toamna anului trecut, Adrian Mititelu Jr. a participat la un botez în Sectorul 6 al Capitalei. La evenimentul respectiv a cântat și Tzancă Uraganul, iar fiul patronului de la FCU Craiova nu s-a uitat la bani în timp ce manelistul îi făcea dedicații.

Potrivit informațiilor apărute în presă, „Prințișorul Craiovei” s-a afișat la petrecerea de botez cu un teanc mare de bancnote de 100 de lei. Se pare că, pentru dedicațiile speciale, Tzancă a primit de la Mititelu Jr. în jur de 4.000 de lei.

Urmăriți Playsport.ro și pe