Un prinț a oferit 30.000 de euro pentru Simona Halep: „Cu Simona a fost ceva foarte special”

Giosanu Catinca / 07.05.2022, 09:34
Un prinț a oferit 30.000 de euro pentru Simona Halep: „Cu Simona a fost ceva foarte special”

Un bărbat celebru i-a oferit Simonei Halep suma de 30.000 de euro fără să îi ceară nimic în schimb. El a intervenit de urgență și a salvat-o pe marea noastră campioană atunci când fostul lider mondial se afla la ananghie. Cei doi nu mai păstrează astăzi legătura, însă jucătoarea noastră îi va rămâne veșnic recunoscătoare pentru binele făcut.

Prințul care a ajutat-o pe Simona Halep în carieră

Simona Halep a acumulat o avere considerabilă din tenis. Aflată de mulți ani în topul mondial la tenis feminin, sportiva de la malul mării a strâns, până în prezent, 38.842.886 de dolari. Ea nu s-a decurcat dintotdeauna la fel de bine cu banii. La început, depindea de banii părinților, iar aceștia nu au putut să o sprijine chiar tot timpul. Așa se face că a fost nevoie să fie ajutată de Prințul Dimitrie Sturdza.

Prințul e fiul aristocratului și magnatului român Dimitrie Sturdza, unul dintre cei mai bogați oameni din țara noastră. Cunoscutul om de afaceri a explicat, într-un interviu, că a contribuit și el la ascensiunea celei mai bune jucătoare de tenis din istoria României.

”I-am dat vreo 20-30.000 de euro pe an şi aceeaşi treabă frate-meu”

Prințul Sturdza a fost multiplu campion de tenis și a ajutat mai multe persoane care au făcut performanță în sportul alb. Printre acestea se numără și fiica lui Stere Halep.

Virginia Ruzici este cea care a pus-o pe Halep în legătură cu Dimitrie Sturdza. Prințul a mărturisit că i-a oferit Simonei aproximativ 30.000 de euro pe an.

Noi l-am ajutat şi pe Hănescu. A fost ajutat și de frate-meu, și de mine. Cu Simona a fost ceva foarte special. Într-o zi a venit Virginia Ruzici şi a spus că avem o fată absolut extraordinară.

Cu 30 de ani înainte a venit Ţiriac, mi-a spus că aveam un băiat extraordinar, care era Năstase. Şi pe care l-am ajutat nu cu bani, dar ca să poată să aibă nişte invitaţii în America.

Mi-a spus: „Avem o fată care poată să devină foarte, foarte tare, dar nu are bani şi nu poate să se ducă în străinătate. Tu poţi s-o ajuţi?”. „Da, sigur. Cât vrea?” Mi-a spus cât voia. I-am dat suma asta.

Şi uite că Simona a putut să se ducă să joace în străinătate. Nu a câştigat, nu i-au rămas bani pentru buzunar din banii pe care i-am dat. Cred că i-am dat vreo 20-30.000 de euro pe an şi aceeaşi treabă, frate-meu. Doar că nu sunt sume foarte mari.”, a declarat Dimitrie Sturdza, pentru Orange Sport.