Un rival al lui Gerard Pique ar fi amantul Shakirei. Informația a explodat în presa din Spania

Giosanu Catinca 01.10.2022, 07:51
Un rival al lui Gerard Pique ar fi amantul Shakirei. Informația a explodat în presa din Spania

Vedeta columbiană Shakira s-a despărțit de Gerard Pique, după 12 ani de relația, iar fotbalistul și-a refăcut viața alături de Clara Chia Marti. Jucătorul celor de la FC Barcelona s-a afișat rapid cu noua iubită, în vârstă de 23 de ani.

Despre cântăreață nu se știu prea multe detalii. Au existat la un moment dat speculații cum că aceasta s-ar iubi cu un rival al lui Gerard Pique.

Shakira l-ar fi dat uitării pe Gerard Pique

Shakira a spus în mai multe rânduri că vrea să se stabilească în Statele Unite ale Americii împreună cu cei doi copii. Ea trebuie să aștepte însă să se încheie procesul pentru custodia copiilor.

Cântăreața de muzică pop din Columbia a spus, de asemenea, că traversează cea mai neagră perioadă din viață. Artista este de părere că plăteşte preţul pentru sacrificiile făcute, dar nu regretă nimic. Ea este convinsă că totul va fi bine.

Trec prin cea mai neagră perioadă din viaţa mea, dar voi fi neînfricată

Este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta, pentru că sunt în atenția publicului și pentru că separarea noastră nu este o separare obișnuită. Așa că a fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil.”, a declarat Shakira pentru revista Elle.

Cântăreața columbiană s-ar fi îndrăgostit de un rival al lui Pique

Artista a fost asociată cu Iker Casillas. Fostul mare portar al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei a comentat zvonurile apărute. El a răspuns articolelor din tabloidele iberice prin intermediul unei postări pe Instagram.

Abține-te… Abține-te…”, a fost reacția fostului goalkepper.

Fostul portar spaniol nu înțelege cum de s-a ajuns ca oamenii să îl bănuiască că se iubește cu fosta parteneră a lui Gerard Pique. El a devenit din nou disponibil după ce a divorțat de jurnalista Sara Carbonero, dar zvonurile despre o relație apropiată cu Shakira au mai apărut și înainte ca Pique să formeze un cuplu cu celebra cântăreață.

Casillas a folosit o expresie jignitoare în limba natală pentru a-și manifesta indignarea față de zvonurile, conform celor de la Marca.

E incredibil. De unde a apărut așa ceva?”, a mai scris fostul fotbalist.