Unde s-a cazat FCSB în drum spre Oradea și ce fotografie a postat Mihai Stoica. Invitat surpriză de ziua lui Charalambous

Alex Matei 25.09.2023, 23:45
Unde s-a cazat FCSB în drum spre Oradea și ce fotografie a postat Mihai Stoica. Invitat surpriză de ziua lui Charalambous

FCSB va juca miercuri în Cupa României, primul meci din faza grupelor, cu CSM Oradea.

După victoria de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, scor 2-5, roș-albaștrii nu au mai revenit la București, ci au preferat să se ducă la Sibiu înainte de a ”urca” la Oradea.

Viorel Hizo, invitat surpriză la ziua lui Elias Charalambous

Delegația vicecampioanei s-a cazat la Hotel Hilton din Sibiu, prilej pentru Viorel Hizo (76 de ani) de a le face o vizită celor de la FCSB. Ziua de luni, 25 septembrie, a fost una specială pentru Elias Charalambous, care a împlinit chiar azi 43 de ani.

De altfel, Meme Stoica a profitat de ocazie și a postat un cadru special dedicat antrenorului.

”Celebrating @elias_charalambous33 birthday with someone we love and appreciate.
Mr Viorel Hizo❤️”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe contul de pe Instagram.

”Sărbătorind ziua lui Elias Charalambous cu cineva pe care îl iubim şi îl apreciem. Domnul Viorel Hizo!”, este și traducerea mesajului postat de oficialul liderului din Superliga.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Stoica (@mm_stoica)

„Bă, Elias, zi mulțumesc și pleacă!” Becali a dezvăluit ce dialog a avut cu antrenorul FCSB

În ciuda faptului că FCSB a reușit o victorie extrem de importantă, scor 5-2, contra celor de la Sepsi, antrenorul Elias Charalambous a avut o ieșire nervoasă la flash-interviu.

În cursul acestei dimineți, Gigi Becali a vorbit deschis despre partida de la Sf.Gheorghe, însă a ținut să abordeze și subiectul în care este implicat cipriotul.

Becali, sfat pentru Elias Charalambous

FCSB a făcut show contra formației pregătite de Liviu Ciobotariu, o partidă în care au marcat nu mai puțin de 5 fotbaliști, însă implicarea lui Elias Chalaralambous continuă să fie pusă sub semnul întrebării.

„Cine este antrenorul principal”, a fost una dintre nelămuririle unui jurnalist imediat după finalul partidei din Covasna, moment în care Elias Chalambous a părut să fie foarte afectat, prin urmare și replica a fost pe măsură.

”Cu Mihai Pintilii am o reacţie perfectă, am obosit să vorbesc despre asta. Nu ştiu de ce există oameni care vorbesc despre asta. Ce e cu întrebarea asta? Haideţi la antrenament să vedeţi cine este antrenorul.

Suntem împreună, eu, Pintilii, staff-ul. Din prima zi nu am înţeles asta cu zvonurile, discuţiile. Dacă nu există alte probleme mai importante, discutăm şi despre asta”, a spus Charalambous, potrivit Digi Sport.

La câteva ore distanță, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a ținut să-i transmită un sfat tehnicianului pe care l-a numit în această primăvară.

”Bă, Elias, îți pun iar întrebări cu cine e antrenorul? Zi la revedere, mulțumesc și pleacă. Dacă nu au respect pleacă, lasă-i cu ochii în soare. Păi, cine e antrenor? Nu-l vedeți, ce e nesimțirea asta? Măcar puțin bun simț să ai! Lăsați omul în pace.

Bun, gata, știți despre ce e vorba, că așa e la mine. Nu știți că așa e la Becali de ani de zile? Schimbările care se fac, noi ne consultăm. Facem echipa, dar ținem conte de ce avem pe bancă.

La pauză, schimb 2-3. Dacă am sânge proaspăt, de ce să joc cu sânge slab?”, a declarat Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe