Unul dintre cei mai cunoscuți chefi, dat afară după numai un sezon cu noua emisiune

Alex Matei 28.03.2023, 10:36
Unul dintre cei mai cunoscuți chefi, dat afară după numai un sezon cu noua emisiune

Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din lume, a avut parte de o surpriză neplăcută. Britanicul a fost dat afară după numai un sezon cu noua emisiune.

Vești proaste pentru Gordon Ramsay

Celebrul Chef Gordon Ramsay a primit o veste nu tocmai bună. Maestrul bucătar, care a filmat în Columbia show-ul TV „Gordon Ramsay on Cocaine” pentru ITV, a fost anunțat că îndrăgitul concurs ”Next Level Chef” se va limita la o serie.

Concursul de gătit al lui Gordon Ramsay, Next Level Chef, nu a avut succesul așteptat, deși costurile de producție au fost extrem de mari. Mulți au fost șocați când au aflat că emisiunea de gătit a celebrului bucătar nu a reușit să impresioneze în rating. Ei ar fi vrut să audă că va urma o nouă serie, însă acest lucru nu se va întâmpla.

Next Level Chef se oprește după doar o serie

Jurnaliștii de la The Sun scriu că concursul de gătit al lui Gordon Ramsay, Next Level Chef, se oprește după o singură serie.

Gordon este foarte dezamăgit pentru că emisiunea culinară ralizată de compania sa, Studio Ramsay, nu a primit o a doua șansă.

Aceste tipuri de emisiuni necesită timp pentru ca spectatorii să se conecteze, așa că el crede că nu i s-a oferit o șansă adecvată.”, a spus o sursă din anturajul celebrului bucătar Gordon Ramsay, conform ziarului tabloid din Marea Britanie.

El acceptă că televiziunea este o lume brutală și uneori emisiunile pur și simplu nu funcționează.”, a mai spus sursa citată.

”Nu există planuri actuale pentru un al doilea sezon”

Next Level Chef a implicat 12 bucătari amatori, dar şi unii profesionişti, gurmanzi din social media, dar şi patroni de food truck. Decorul este ingredientul secret al acestei producţii: totul este multi etajat, iar pe fiecare etaj se află o bucătărie cu echipamente diferite şi ingrediente diferite. Toate jurizate de Gordon Ramsay, care are la activ proiecte cu 17 stele Michelin.

Bucătarii care au participat la Next Level Chef au avut șansa de a câștiga un premiu de 100.000 de lire sterline și un an de mentorat. Jade Greenhalgh a câștigat primul și singurul concurs la începutul acestei luni.

Un purtător de cuvânt al ITV a declarat că ”nu există planuri actuale pentru un al doilea sezon”. El a subliniat însă că telespectatorii pot viziona prima serie pe ITVX.

Gordon Ramsay a mai realizat şi documentarul „Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back”, dar şi producţia americană „The F Word” în 2017. Arrington a apărut la „Top Chef”, iar D’Acampo e cunoscut pentru călătoriile sale din „Gordon, Gino & Fred”, vizionate de noi pe TV Paprika.

Urmăriți Playsport.ro și pe