Unul dintre cei mai cunoscuți fani ai lui Dinamo, la un pas de moarte pe aeroport. Dan Capatos, dezvăluiri cutremurătoare: „Am făcut AVC”

Alex Cazacu 29.05.2023, 14:13
Unul dintre cei mai cunoscuți fani ai lui Dinamo, la un pas de moarte pe aeroport. Dan Capatos, dezvăluiri cutremurătoare: „Am făcut AVC”

Este cunoscut faptul că Dan Capatos se numără printre cei mai înfocați fani a lui Dinamo. În cadrul unui interviu recent, celebrul prezentator tv a vorbit, printre altele, despre momentul în care a fost la un pas de moarte, chiar când ateriza cu avionul pe un aeroport din Italia. Haideți să aflăm împreună ce spune Capatos despre clipa în care a făcut un AVC.

Dan Capatos, despre momentul în care a avut un AVC

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Dan Capatos a vorbit pe mai multe subiecte. Prezentatorul a dat detalii șocante cu privire la momentul în care a făcut un AVC serios. Incidentul a avut loc chiar când a aterizat cu avionul în Italia.

Vedeta tv a mers în vizită la finii săi, însă nefericitul eveniment nu l-a luat prin surprindere, aceasta nefiind singura situație de acest fel în care s-a aflat. Prezentatorul este hipertensiv de mai bine de 20 de ani. Cătălin Măruța l-a întrebat despre atacul cerebral, însă Capatos a ezitat inițial să vorbească pe această temă.

„În avion, la o aterizare, în Italia. Nu știu dacă a avut vreo legătură cu aterizarea sau….aveam 45 de ani, acum 3, 4 ani s-a întâmplat. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Puseul l-am făcut în avion, la aterizare. Nu vreau să vorbesc despre asta că mi-e puțin frică, că mi-l pot induce.”, a spus Capatos.

Dan Capatos: „Eu aveam problema la cap”

Pe drum spre spital, prezentatorul și-a mai revenit puțin. Dan Capatos a mărturisit că a fost nevoit să convingă cadrele medicale că are ceva mai grav decât ceilalți pacienți. Conform celor spuse de vedetă, la rând mai erau încă vreo 300 de persoane. După aproximativ 15 minute, omul de televiziune a simțit acele în braț, iar ulterior și-a revenit.

În cadrul aceluiași podcast, Dan Capatos a explicat că unii membri ai familiei sale au decedat în urma unor accidente vasculare. Având în vedere că este hipertensiv, cunoscutului prezentator îi este teamă să nu pățească la fel.

„La spital în Italia mi-au făcut un control, dar mi-au făcut la inimă, eu aveam problema la cap, că am făcut AVC. Mi-au zis că trebuie să aștept la neurolog. Din fericire, istoricul meu de hipertensiv m-a ajutat, vasele mele sunt pregătite. Pentru un om normal care ar fi avut acest puseu, da, ai fi rămas paralizat.

Dar eu, fiind hipertensiv de la 24 de ani, e ca o instalație care suportă presiune. Bunica-mea a murit de accident vascular, mama la fel, atunci m-am gândit că atunci mi se poate întâmpla asta. Adică e clar că șansele să mor de așa ceva sunt mai mari.”, a spus Dan Capatos.

Dan Capatos, despre decizia de a ieși din DDB

La finele lui 2021, Dan Capatos anunța că renunță la statutul de membru cotizand DDB. Prezentatorul luase această decizie după ce Deian Sorescu a fost umilit de suporteri la finele partidei cu CS Mioveni, meci pierdut de Dinamo.

„Dupa ce a pățit Deian Sorescu, acest card a devenit brusc, doar o bucată de plastic, colorată. Pentru mine, DDB a murit definitiv! Numărul 46 DDB s-a eliberat. Șo pă el, băi, «investitorilor»!!!”, scria Capatos pe Instagram, la vremea respectivă.

Urmăriți Playsport.ro și pe