Unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ai lui Dinamo, ironii la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Ce a putut să spună Cătălin Scărlătescu

Catinca Giosanu 29.05.2023, 13:15

Unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ai lui Dinamo l-a ironizat pe chef Florin Dumitrescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Ultrașul s-a amuzat pe seama tranformării suferite de celebrul bucătar.

Cum a putut să apară chef Florin Dumitrescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil, sâmbătă. Cele două vedete au avut și cununia religioasă în aceeași zi. Ambele evenimente au avut loc la Palatul Snagov din Ilfov.

Prezentatoarea tv s-a căsătorit cu Smiley, după o relaţie de aproape şapte ani. Nunta lor a strâns o mulțime de invitați de seamă, printre care se numără și câțiva oameni cunoscuți din România. Pavel Bartoș, Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Florin Dumitrecu, Adelina Pestrițu, Feli Donose, Șerban Cazan sunt doar câțiva dintre invitații de seamă ai celor doi artiști.

Cătălin Scărlătescu a avut un șoc când a văzut cum s-a prezentat bunul său prieten, Florin Dumitrescu, la nunta lui Smiley. El s-a amuzat pe seama frizurii colegului său de la ”Chefi la Cuțite”. Mai mult, a publicat o fotografie cu acesta pe contul său de socializare.

O nuntă superbă, dar noua freză a lui Florin Dumitrescu… spectaculoasă.”, a scris Cătălin Scărlătescu, în dreptul fotografiei pe care a publicat-o recent pe rețelele de socializare.

”Sunteți pilaf”

Cătălin Scărlătescu este un împătimit al fotbalului. El a spus în mai multe rânduri că susține echipa din Ștefan cel Mare, dar a avut și momente în care a ironizat-o pe echipa antrenată de Ovidiu Burcă. Maestrului bucătar i s-a părut ridicol felul în care au pierdut „câinii roșii” și a decis să îi ironizeze printr-o metaforă fabuloasă. Celebrul chef a folosit în gluma sa și un termen gastronomic.

Bineeee Dinamooo. Gastronomic vorbind… sunteți pilaf”, a scris Cătălin Scărlătescu pe pagina sa de instagram, după eșecul cu CSA Steaua.

”Nu vi se pare, un pic, penibil?!”

Chef Cătălin Scărlătescu este de părere că echipa sa de suflet ar trebui se numească „SC Câinii Sportivi”, având în vedere că Nicolae Badea a revendicat titulatura anterioară și i-a interzis formației din Liga 1 să mai folosească denumirea de FC Dinamo.

Dinamo face stadion de zece ani, facem machete, punem floricele, degeaba”, a mai spus Scarlatescu, în momentul în care a aflat că Dinamo își va face o nouă arenă, completat fiind de Chef Dumitrescu: „Vă dați seama că o să avem cele mai frumoase stadioane, în Liga 2!? Nu vi se pare, un pic, penibil!

Ce să mai zic? O sa ne numim” „SC Câinii Sportivi” și gata!”, spunea celebrul bucătar, în urmă cu o lună, conform prosport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe