”Va fi cel mai spectaculos transfer din România”. Duckadam, entuziasmat de un jucător de la Rapid. Exclusiv

Ioan Valentin Oprea 26.09.2023, 20:03
”Va fi cel mai spectaculos transfer din România”. Duckadam, entuziasmat de un jucător de la Rapid. Exclusiv

Helmut Duckadam crede că Rapidul a dat lovitura prin transferul lui Albion Rrahmani.

Expertul PlaySport pariază că atacantul kosovar are toate aptitudinile necesare pentru a juca afară şi afirmă că giuleştenii ar putea încasa peste zece milioane de euro din cedarea acestuia.

Marcator al nu mai puţin de şase goluri în doar patru meciuri din Superligă, Rrahmani este văzut drept un candidat serios la titlul de golgheter în actuala ediţie a campionatului. Alb-vişiniii au plătit în jur de 700.000 de euro pentru a pune mâna pe fotbalistul din Kosovo, iar Duckadam e convins că Dan Şucu va face, în scurt timp, un profit mare de pe urma lui Rrahmani.

În plus, eroul de la Sevilla 1986 susţine că Rrahmani se pliază mult mai bine pe stilul de joc al Rapidului decât Marko Dugandzic, iar plecarea fotbalistului croat nu reprezintă o pierdere mare pentru trupa de sub Podul Grant.

Trebuie să felicit impresarul și conducerea Rapidului pentru găsirea unui astfel de atacant senzațional, care se pliază mult mai bine pe stilul lor decât Dugandzic. E rapid, dezinvolt, are cam de toate”, a declarat Duckadam, la emisiunea PlaySport Live.

E sigur că Rapidul va primi oferte de nerefuzat pe numele lui Rrahmani

Fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni e ferm convins că Rrahmani va intra pe radarul mai multor formaţii din Occident, dar pentru aceasta e nevoie ca Rapidul să scoată capul în Europa şi să joace în grupele unei cupe europene.

Dacă Rapid va face treabă bună în campionat și va ajunge și în Europa, într-o grupă, ceva, atunci el va fi unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din România”, e pronosticul lui Duckadam.

Rrahmani a debutat, în această lună, la naţionala kosovară, chiar în confruntarea de pomină de pe „Arena Naţională”, cu România, încheiată cu victoria tricolorilor, scor 2-0. Duckadam şi-a exprimat speranţa că atacantul în vârstă de 23 de ani va reuşi să se impună de acum înainte în selecţionata kosovară şi susţine că Rapidul nu îl va mai putea menţine în lot pentru mult timp.

Dacă va fi ferit de accidentări, dacă va juca meci de meci la Rapid, dacă va fi titular și la naționala din Kosovo, cota lui va crește exponențial și poate fi vândut și pe o sumă mai mare de 10 milioane de euro”, e verdictul lui Duckadam.

Urmăriți Playsport.ro și pe