Vacanță în 2! Alături de cine a plecat Simona Halep la Roma: Imaginile apărute pe net au dat-o de gol pe româncă. Galerie Foto

Alex Cazacu 02.06.2023, 11:06

Din nefericire pentru Simona Halep, Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis i-a amânat din nou procesul. Ieri, campioana noastră a plecat în vacanță la Roma, însă nu de una singură. Cine o însoțește pe tenismena implicată în scandalul de dopaj, puteți afla în rândurile care urmează.

Alături de cine a plecat Simona Halep la Roma. Imaginile au apărut în mediul online

Joi, Simona Halep a sosit pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, alături de prietena ei cea mai bună, Georgiana Herda. Înainte de a urca în avion, sportiva a făcut o fotografie cu cântăreața Amme. Conform informațiilor apărute în presă, după ce au ajuns la Roma, Halep și amica sa au mers la un restaurant, iar patroana localului respectiv a imortalizat momentul.

De menționat este faptul că, campioana a fost de mai multe ori în vacanță cu Georgiana, mai ales după ce a fost suspendată temporar. Cele două au vizitat țări precum Marea Britanie, Grecia și Monaco. Fiind încă suspendată provizoriu pentru dopaj, Simona a simțit nevoia de o escapadă. De această dată, sportiva noastră a ales capitala Italiei.

Alături de cine a plecat Simona Halep la Roma. Imaginile apărute pe net au dat-o de gol pe româncă
Alături de cine a plecat Simona Halep la Roma. Imaginile apărute pe net au dat-o de gol pe româncă

Simona Halep se declară a fi dezamăgită de atitudinea ITIA

Inițial, audierea Simonei trebuia să aibă loc în februarie 2023. Din păcate, procesul a fost amânat pentru luna martie, iar apoi pentru finele lunii mai. Ei bine, campioana nu a primit cu entuziasm decizia acuzatorilor săi și a răbufnit la adresa acestora. Halep este de părere că reprezentanții Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis spun una și fac alta.

„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA! Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead, a afirmat public acum trei zile că se angajează să gestioneze cazul într-un mod empatic, eficient și rapid, în același timp a solicitat tribunalului să amâne din nou audierea, pentru a treia oară”, a spus Simona Halep, potrivit prosport.ro.

Patrick Mouratoglou nu renunță la Simona Halep

Chiar dacă Simona trece printr-o perioadă grea, tehnicianul francez nu s-a dezis nicio clipă de fostul lider mondial. Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep încă din 2022 și îi va sta alături sportivei până la rezolvarea cazului.

„Sigur, în primul rând pentru că avem o relație incredibilă, iar în al doilea rând atunci când oamenii au probleme eu nu-i părăsesc. Așa că voi fi acolo”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit celor de la Hotnews.

Urmăriți Playsport.ro și pe