Valentina Pelinel, dezvăluiri de senzatie. Cum l-a luat pe Borcea de lângă soție. “Am luptat pentru relația cu Cristi”

Alex Matei 24.03.2023, 17:59

Acum formează unul dintre cele mai solide cupluri ale showbiz-ului românesc, dar drumul spre fericire nu a fost pavat doar cu momente ușoare. Valentina Pelinel și-a deschis sufletul în acest sens, dezvăluind cum a reușit să-l cucerească pe Cristi Borcea și să-l ia de lângă soție.

Dezvăluiri de senzație ale Valentinei Pelinel. Cum l-a convins pe Borcea să-și părăsească soția pentru ea

Când s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, Cristi Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, tânăra care ani la rând îi fusese amantă, pe perioada căsniciei cu prima soție, Mihaela. Nu a durat mult și blondina l-a convins să treacă printr-un nou divorț, după ce ea însăși a avut parte de o experiență similară, cu Cristian Boureanu, căruia i-a stat alături șapte ani.

Secretul ei? Puterea de a face față tuturor provocărilor pentru un final fericit împreună cu bărbatul iubit. Cei doi sunt acum mai fericiți ca oricând și au trei copii minunați: gemenele Rania și Indira, respectiv băiatul Milan.

„Sunt împlinită și fericită pe toate planurile, așa este. Însă nu cred că am plătit un preț mai mare sau mai mic decât orice altă persoană. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate, însă toți avem provocări în viață peste care învățăm să trecem atunci când ne dorim ceva cu adevărat.

Am luptat pentru relația cu Cristi, pentru copiii mei, pentru fericirea noastră așa cum ar face orice femeie care simte că acolo este locul ei. Ușor nu a fost, însă împreună am făcut echipă comună, am vorbit public când a fost cazul și am lăsat să treacă pe lângă noi alte lucruri, care nu meritau atenția noastră.

Viața în căsnicie este și ea o provocare. Faptul că eu și Cristi facem o echipă, avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri contează cel mai mult, ne unește și ne dă putere în orice situație. Fiecare etapă de viață are provocările, responsabilitățile și recompensele ei, nu se pot compara sau evita. Înveți din ce trăiești și te bucuri de fiecare etapă”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Viața de mamă vine la pachet cu noi provocări: „Nu există termen de comparație”

Dincolo de sacrificiile făcute pentru a fi fericită împreună cu alesul inimii ei, frumoasa blondă a vorbit și despre provocările întâmpinate odată cu venirea pe lume a celor trei copii. Nu de alta, dar viața cu două fetițe gemene și un băiețel nu este chiar atât de ușoară, mai ales când există diferențe de vârstă.

„Copiii cresc frumos și armonios, sub ochii noștri, în fiecare zi uimindu-ne cât de multă dragoste pot să trezească în sufletele noastre, în moduri noi. Ce este cel mai important este că se înțeleg toți bine, își petrec timpul împreună jucându-se și, mai ales, cei mici învață de la cei mari. Este una dintre cele mai frumoase relații. Este atât de multă iubire, protecție și sprijin între ei și sunt mândră de conexiunea lor specială.

Viața cu trei copii e o provocare, dar o provocare plăcută. Nu există termen de comparație; ajungi să apreciezi viața din alte perspective, mai profunde și mai înțelepte. Când ajungi acasă și le vezi zâmbetul, simți că orice dificultate a meritat”, a mai spus Valentina Pelinel.

Urmăriți Playsport.ro și pe