Valerică Găman, prima reacție după plecarea de la Universitatea Craiova: „Am destulă experiență să înțeleg anumite lucruri”. Exclusiv

Cosmin Olteanu 31.05.2023, 14:46
Valerică Găman, prima reacție după plecarea de la Universitatea Craiova: „Am destulă experiență să înțeleg anumite lucruri”. Exclusiv

Valerică Găman a oferit prima reacție, în exclusivitate, pentru PlaySport, după plecarea de la Universitatea Craiova.

Valerica Găman a evolua timp de doi ani la Universitatea Craiova, fiind transferat în vara lui 2021, liber de contract, de la Astra Giurgiu. În actualul sezon, fundașul, în vârstă de 34 de ani, a prins 19 partide în tricoul oltenilor, reușind să dea două goluri și o pasă decisivă.

Valerică Găman, prima reacție după plecarea de la Universitatea Craiova

Valerică Găman susține că a avut o relație foarte bună cu antrenorul Eugen Neagoe și că, la Universitatea Craiova, se începe o restructurare a lotului, acesta fiind motivul pentru care nu i s-a propus prelungirea contractului.

Totodată, fundașul central spune că se află în discuții cu anumite echipe, fără să dea nume. În mod cert, susține că nu ar accepta să evolueze în eșalonul secund.

„Ce am avut să-i spun, aia i-am spus domnului Rotaru. Vreau să rămână acolo, între noi, și atâta tot. A fost o perioadă foarte frumoasă. În fața oltenilor mei, m-am bucurat să joc în final de carieră, dar nu final definitiv, pentru că vreau să mai joc (n.r. râde). Bineînțeles că e dezamăgire (n.r. că Universitatea Craiova nu s-a calificat în Conference League). E normal, suporterii își doreau foarte mult.

Sunt în discuții cu anumite echipe, dar aștept să devină ceva oficial. Aștept să iau o decizie bună, adică să-mi convină și mie, familiei, acum am doi copii, e greu… trebuie să te gândești bine înainte. (n.r. îți dorești să continui în Liga 1?) Nu neapărat. Aș accepta să joc și în altă țară. Exclus asta (n.r. să meargă în Liga 2).

(n.r. care a fost relația ta cu Eugen Neagoe?) Am avut o relație foarte bună, ne știm de 20 de ani. Altele au fost problemele, dar probleme între ghilimele. Am înțeles situația și mi-am asumat-o. Din declarațiile celor de la Craiova, vă dați și voi seama… Se începe o restructurare, o altă strategie… am destulă experiență să înțeleg anumite lucruri, chiar dacă sunt de acord sau nu cu ele, eu le înțeleg”, a declarat Valerică Găman, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Comunicatul emis de Universitatea Craiova

„OFICIAL | Mulțumim, Valerică Găman!

Universitatea Craiova s-a despărțit de fundașul central Valerică Găman ca urmare a încheierii contractului. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, este comunicatul emis de Universitatea Craiova, prin care anunță despărțirea de Valerică Găman.

Urmăriți Playsport.ro și pe