Verdict dezastruos pentru Laurențiu Reghecampf în procesul cu Anamaria Prodan. Cât trebuie să plătească antrenorul

Giosanu Catinca / 17.06.2022, 20:29
Verdict dezastruos pentru Laurențiu Reghecampf în procesul cu Anamaria Prodan. Cât trebuie să plătească antrenorul

Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț cu impresara Anamaria Prodan. Tehnicianul a rămas fără echipă, după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Totuși, el are câteva motive de bucurie. Ce vești a primit Laurențiu Reghecampf în urmă cu puțin timp.

Vești proaste pentru Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a părăsit de mai bine de un an locuința în care a trăit alături de Anamaria Prodan. Cei doi au format un cuplu timp de mai bine de 12 ani, însă tehnicianul a înlocuint-o pe impresară cu Corina Caciuc. Aceasta din urmă i-a oferit antrenorului încă un băiețel, pe Liam. Tehnicianul mai are doi copii. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr, pe care îl are cu celebra impresară Anamaria Prodan.

Între timp, Anamaria Prodan i-a uimit pe toți cu apariția sa incendiară pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan își dorește ca procesul de divorț să se încheie cât mai curând posibil, mai ales că Laurențiu Reghecampf și Corina se afișează deja împreună. Deocamdată, magistrații au decis că antrenorul îl poate vedea pe Laurențiu Reghecampf jr în două weekend-uri din lună.

A fost obligat la o pensie alimentară

Laurențiu Reghecampf a spus în nenumărate rânduri că vrea să petreacă cât mai mult timp alături de fiul său, iar acum a primit o veste neașteptată din partea autorităților. Instanța a decis că el își poate lua fiul acasă doar în al doilea și al patrulea weekend. Mai mult, puștiul va sta la el o lună din an, după cum arată digisport.ro.

S-a aflat, de asemenea, care este cuantumul pensiei alimentare pe care va trebui să o achite fostul antrenor al celor de la Universitatea Craiova.

Sursa citată arată că antrenorul rămas lider de contract va fi nevoit să îi achite lui Bebeto o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale. Instanța ar fi decis că banii vor fi virați retroactiv de la data de la care s-a introdus această cerere de ordonanță președințială, și anume din februarie 2022.

Cât trebuie să plătească antrenorul

Antrenorul trecut pe la Universitatea Craiova îşi doreşte custodie comună. El a spus, însă, că nu are nicio problemă dacă judecătorii vor decide ca Bebeto să rămână la mamă. Este convins că impresara îl va îngriji corespunzător, mai ales că aceasta are o avere de milioane.

Până când va semna un nou contract, Reghecampf îi va vira câte 500 de lei lunar Anei Prodan. Aceasta este suma pe care o prevede legea, având în vedere situația financiară a antrenorului.