Veste dramatică dată de Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac: „S-a terminat”

Ștefănescu Dragoș 04.10.2022, 08:22
Veste dramatică dată de Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac: „S-a terminat”

După ce Simona Halep a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu în acest an, a venit rândul Soranei Cârstea. Aceasta nu va mai juca în 2022 din cauza unei accidentări suferite la umăr.

Sorana Cîrstea nu va mai juca tenis în 2022. ”Am decis să închei aici sezonul”

Veștile proaste pentru tenisul românesc continuă. După ce Simona Halep a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu în 2022, a venit rândul Soranei Cîrstea (32 de ani, 39 WTA). Din cauza unei accidentări suferite la umăr în timpul US Open, Sorana nu va mai juca în acest an. Ea vrea să se refacă complet și să revină mai puternică pe teren în 2023.

„Încă de la US Open m-am confruntat cu o accidentare la umăr. Perioada de recuperare este mai lungă decât mă așteptam și de aceea nu am participat la niciun turneu în ultimele săptămâni.

Am decis să închei aici sezonul 2022, pentru a mă putea recupera și pentru a putea construi o echipă puternică. Ne vedem pe teren în 2023!”, a scris Sorana Cîrstea pe rețelele de socializare.

În acest sezon, Sorana Cîrstea obținut 21 de victorii în cele 43 de meciuri jucate, fără să cucerească vreun trofeu.

Anunțul de ultimă oră făcut de Simona Halep. Când revine constănțeanca în circuitul WTA

După ce s-a operat la nas, Simona Halep le-a transmis fanilor că are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera. Astfel, marea noastră campioană a decis să ia o pauză prelungită din competițiile de tenis pentru a nu-și periclita sănătatea.

„Salutări, tuturor. Vreau să vă informez în legătură cu situația mea actuală, să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat în acest an și, așa cum am făcut-o mereu, să-mi împărtășesc sentimentele cu voi.

După cum știți, în februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis. Simțeam că nu mai am forța necesară să revin în Top 10. M-am confruntat cu anxietatea și am simțit că trebuie să mă opresc. (…)

Nu ştiu cât de lungă va fi perioada de recuperare. În acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare. Ceea ce este cert este că nu voi mai putea juca în acest an la niciun turneu. Sezonul 2022 este încheiat pentru mine.  2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndepinit.”, a scris Simona Halep, pe rețelele de socializare.