Veste-șoc la FCSB. Se retrage Keșeru din fotbal după discuțiile cu Becali?

Ștefănescu Dragoș / 26.01.2022, 09:37
Veste-șoc la FCSB. Se retrage Keșeru din fotbal după discuțiile cu Becali?

Claudiu Keșeru traversează o perioadă neagră la FCSB. După ce a căzut în dizgrația lui Gigi Becali, fotbalistul nu-și regăsește nici forma sportivă de altădată.

Claudiu Keșeru este într-o situație delicată la FCSB

Claudiu Keșeru (35 de ani) este unul dintre fotbaliștii căzuți în dizgrația lui Gigi Becali. Plecarea sa de la FCSB părea iminentă, însă momentan a rămas la echipa roș-albastră.

La finalul anului trecut, Gigi Becali anunța iminenta despărțire de câțiva jucători care nu au dat randamentul scontat și au salarii mari. Primii vizați de latifundiarul din Pipera au fost Constantin Budescu și Claudiu Keșeru. La început de 2022, Constantin Budescu a părăsit FCSB după ce Gigi Becali i-a achitat suma de 150.000de euro. Însă, în situația lui Claudiu Keșeru, latifundiarul din Pipera s-a răzgândit. Becali a  decis să nu renunțe momentan la serviciile atacantului, pe care îl consideră încă util echipei.

Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat. Ne poate ajuta în continuare. Budescu a plecat deja, el nu ne mai putea ajuta”, a declarat Gigi Becali.

Se retrage Claudiu Keșeru?

Claudiu Keșeru traversează cea mai proastă perioadă a carierei. Atacantul a marcat doar patru goluri în acest sezon de Liga 1. Ultima reușită datează din 16 octombrie 2021, când FCSB a învins CS Mioveni cu scorul de 3-0.

Keșeru a început ca titular derby-ul cu CFR Cluj, însă a avut o evoluție ștearsă. Toni Petrea l-a înlocuit la pauză cu Andrei Dumiter. Conform celor de la Fanatik.ro, Keșeru este cu moralul la pământ și a devenit de nerecunoscut la antrenamentele FCSB-ului. Se pare că atacantul nu se simte bine din punct de vedere psihic după criticile primite din partea lui Gigi Becali, la finalul anului trecut. Sursa citată anterior susține că fotbalistul se pregătește fără chef, nu are vlagă și lasă impresia că abia așteaptă să plece de la FCSB. Mai mult, Keșeru nu îndeplinește deloc parametrii fizici la care trebuie să fie fotbaliștii lui Toni Petrea.

În plus, Claudiu Keșeru este într-o situație delicată deoarece a jucat în acest sezon și pentru Ludogoreț. Astfel, dacă ar pleca de la FCSB, nu ar mai putea fi legitimat la o a treia echipă, cel puțin nu în Europa.

Gigi Becali a pus din nou ținta pe Keșeru

La finalul meciului FCSB – CFR Cluj, Gigi Becali l-a luat din nou în colimator pe Claudiu Keșeru. Patronul echipei roș-albastre a declarat că atacantul echipei sale nu a existat pe teren.

Să mă ierte Keșeru. Nu a fost pe teren. Nu am avut atacant. Noi n-am avut atacant. Nu am avut fundași laterali și nu l-am avut pe Tănase. Au suplinit Olaru, Cordea sau Tavi Popescu, care au alergat cât pentru cinci inși”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.