Vestea momentului. Jucătorul de la FCSB a semnat și a spus „Da”: Cum a fost surprins în weekend

Alex Cazacu 05.06.2023, 08:40

Sâmbăta trecută, Adrian Șut și Bianca Negrescu și-au spus „Da!” în fața altarului. Jucătorul de la FCSB și proaspăta lui soție s-au logodit anul trecut, în Dubai. Părinții spirituali ai tinerilor căsătoriți au fost Florin Achim și partenera lui. Pe social media, fotbalistul a postat și primele imagini în costumul de mire.

Adrian Șut și Bianca Negrescu s-au căsătorit. Jucătorul de la FCSB a avut nunta în weekend

Sâmbătă a fost o zi mare pentru Adrian Șut și Bianca Negrescu. Jucătorul de la FCSB și iubita lui i-au ales ca nași, după cum spuneam, pe Florin Achim și soția acestuia. La nunta celor doi a cântat Adi de la Vâlcea, artistul pregătindu-i o mare surpriză lui Adrian. Mai precis, manelistul i-a cântat piesa „Steaua e numai una”, iar apoi refrenul melodiei „Scooter – Maria”, cel care se aude pe Arena Național când marchează cei de la FCSB.

Bianca și Adrian formează un cuplu de patru ani de zile, însă s-au logodit abia în luna mai a anului trecut. Evenimentul a avut loc în Dubai. „Împreună pentru totdeauna! Mulțumesc pentru cel mai frumos cadou de 3 ani și pentru ceea ce ești! Te iubesc!”, scria soția lui Șut pe social media. Primele imagini de la nuntă au fost publicate pe contul de Instagram al fotbalistului.

În fotografiile respective se poate observa că marele eveniment a fost organizat în cel mai mic detaliu. Cei doi au purtat ținute elegante, adecvate unui astfel de eveniment. După ce și-au spus „Da!” în fața preotului, proaspeții miri au pornit spre restaurantul unde a avut loc petrecerea de nuntă.

Adrian Șut a semnat și a spus „Da”. Jucătorul lui FCSB s-a căsătorit în weekend
Adrian Șut a semnat și a spus „Da”. Jucătorul lui FCSB s-a căsătorit în weekend

Adrian Șut, luat în vizor de mai multe cluburi din Europa

În sezonul 2022 – 2023, Adrian Șut a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB. În acest sezon, Adrian a reușit să marcheze nu mai puțin de cinci goluri și a dat două pase decisive. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Șut este cotat la 1,2 milioane de euro.

Agentul lui Adrian Șut, Fl0rin Vulturar a declarat că există mai multe cluburi din Europa care sunt interesate de serviciile jucătorului de la FCSB. Cu toate acestea, Vulturar nu a vorbit despre cifre deocamdată.

„Pentru Șut sunt multe tatonări, mai ales după această convocare la națională. În scurt timp va fi ceva mai concret. Și-ar dori Europa, dar contează și situația financiară. Sumele sunt relative, vom vedea atunci. Nu vreau să discut de cifre”, a spus Florin Vulturar.

Urmăriți Playsport.ro și pe