Vestea primită de Șumudică de la adversarii din Turcia chiar înaintea meciului direct

Alex Vartolomei 28.09.2023, 14:16
Vestea primită de Șumudică de la adversarii din Turcia chiar înaintea meciului direct

Marius Șumudică (52 de ani), actualul antrenor a lui Gaziantep, se pregătește de a treia sa partidă pe banca turcilor, din momentul revenirii.

În primele două meciuri, Șumudică a bifat un eșec (0-2 cu Kayserispor) și o victorie (2-0 cu Istanbulspor). În partida următoare, Gaziantep va evolua pe terenul celor de la Samsunspor, într-un meci programat vineri, de la ora 20:00.

Samsunspor a luat decizia de a-l demite pe antrenorul Huseyin Eroglu, după doar un sezon petrecut pe banca tehnică și cu doar o zi înaintea jocului cu Gaziantep.

Oficialii au decis despărțirea de antrenor din cauza rezultatelor slabe ale formației. Samsnspor a obținut un singur punct în primele 5 etape jucate și este ultima clasată în Turcia.

„Am dori să-i mulțumim lui Huseyin Eroglu pentru contribuțiile sale la Samsunspor și pentru fericirea pe care a adus-o de-a lungul timpului. Îi dorim succes în carieră”, au transmis cei de la Samsunspor.

Vestea demiterii antrenorului de pe banca adversaei cu doar o zi înainte este una cât se poate de bună pentru Marius Șumudică, iar românul poate profita de această situație pentru a realiza a doua victorie la Gaziantep.

La finalul partidei câștigate cu Istanbulspor, Marius Șumudică a declarat că este foarte mulțumit de rezultatul final, dar și de evoluția formației sale.

Antrenorul romând a dezvăluit că se simte ca acasă la Gaziantep și dorește își cumpere o casă în orașul turc.

”Am de gând să îmi cumpăr o casă în Gaziantep. Pentru că Gaziantep e orașul meu. Cei care au auzit de Șumudică să le spună celor care n-au auzit că «Șumudică is back»”. Sper că prin această victorie i-am făcut fericiți pe cei care au avut de suferit la seism. Lumea o merita. Mi-amintesc că acum trei ani n-am pierdut niciun meci acasă. Chiar avem o echipă bună, iar jucătorii pe care i-am adus au jucat pentru mine”, a declarat Marius Șumudică, potrivit presei din Turcia.

Urmăriți Playsport.ro și pe