Victor Becali, dezvăluiri neștiute din perioada petrecută în pușcărie. Cum îl numește lumea când intră în conflicte: „Asta e! Dacă ești bărbat, ți le asumi”

Catinca Giosanu 01.10.2023, 09:36
Victor Becali, dezvăluiri neștiute din perioada petrecută în pușcărie. Cum îl numește lumea când intră în conflicte: „Asta e! Dacă ești bărbat, ți le asumi”

Omul de afaceri Victor Becali a oferit noi detalii despre perioada petrecută în pușcărie. Impresarul de fotbal a fost eliberat după ce a ispășit patru ani și jumătate de închisoare ca urmare a condamnării din „Dosarul Transferurilor”. El a recunoscut că momentele de cumpănă din viața lui n-au fost însă puține, dar a știut cum să le gestioneze. Mai mult, el a spus că își asumă ceea ce a făcut și că nu se scandalizează dacă o persoană îl numește ”pușcăriaș”.

Victor Becali, mărturie neașteptată despre perioada petrecută în pușcărie

Victor Becali a făcut o nouă serie de dezvăluiri din perioada când a fost la închisoare. Cunoscutul om de afaceri a explicat cum se comportau ceilalți deținuți în perioada în care a fost închis alături de Cristi Borcea.

”În viață, asta e. Există și bune și rele. Dacă ești bărbat, ți le asumi. Eu nu am niciun fel de problemă, toți spun că i-a obligat procurorul. Procurorul își face treaba. Sunt mulți pe care procurorul nici nu îi întreabă. Întreabă ei: «Nu vreți să știți de …?». Oamenii își fac meseria. Pe mine nu m-a întrebat niciodată niciun procuror de cineva. Aș putea să zic și eu: «Mamă, ce m-au chinuit, ce mi-au făcut»! Dar dacă nu mi-au făcut? Dacă nu m-au întrebat oamenii? Lumea a fost foarte învrăjbită. Oamenii își doreau să se hrănească cu răul altuia. Așa se ajunsese.

Au fost oameni care au făcut închisoare și au rămas cu complexe. Eu nu am niciun complex. Nu mă interesează, n-am niciun fel de problemă, face parte din viață. Mi-am făcut pedeapsa. La noi, dacă te cerți cu omul, îți zice: «Pușcăriașule»! Ce pot să zic? N-are dreptate? Are dreptate, am făcut. Dacă ești bărbat, le duci. Eu mai aveam trei luni și executam toată pedeapsa…”, a spus impresarul de fotbal Victor Becali în cadrul podcastului intitulat „Fiță cu Adiță”.

”Acolo e junglă. Cine rezistă, bine, cine nu, la revedere”

Victor Becali a mai spus în cadrul discuției cu Adiță Voicu că Borcea a avut o mare problemă cu condițiile din penitenciar. El a explicat că fostul acționar majoritar de la Dinamo nu se putea obișnui cu traiul de acolo și că a fost la un pas de depresie.

Adiță Voicu: ”Cristi Borcea vă lăuda și vorbea foarte frumos despre dumneavoastră. Spunea că erați partea puternică, îi dădeați și lui… că el era mai… intrase un pic, nu știu dacă în depresie. Se pierduse un pic cu firea. Spunea că mereu dumneavoastră îl îmbărbătați”.

Victor Becali: ”Cu mine a stat cel mai mult. Acolo, dacă nu îți faci un prieten apropiat… Borcea e ca fratele meu. Dacă nu ne făceam noi, cine să te îmbărbăteze, cine să te încurajeze? Acolo e junglă. Cine rezistă, bine, cine nu, la revedere”.

Urmăriți Playsport.ro și pe