Victor Pițurcă lansează acuzații dure către DNA: ”Ceea ce vă spun e purul adevăr”

Iosif Pintilie 08.02.2023, 11:31
Victor Pițurcă lansează acuzații dure către DNA: ”Ceea ce vă spun e purul adevăr”

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, a avut parte de o săptămână complicată. Selecționerula  fost arestat de DNA și a petrecut o noapte în spatele gratiilor.

La o zi după el, a ”căzut” și Alex Pițurcă, fiul său. Tot o noapte a fost și el reținut. Cei doi sunt acuzați în celebrul dosar al măștilor cumpărate de MAPN.

Victor Pițurcă a lansat o ipoteză șocantă

Fostul selecționer al României crede că DNA a încercat să regizeze arestarea lui și a fiului său, deoarece se consideră nevinovat.

”Ceea ce vă spun acum este purul adevăr. Nu exista niciun motiv ca eu să fiu tratat de maniera asta. Și ce pățesc acum, cu acest control judiciar. Cum?! Pentru ce control judiciar? Parțial, eu sunt privat de libertate. Trebuie să vin să semnez, nu am voie să plec în străinătate.

Nu vreau să plec. Dacă vreau să plec, o să fac cerere ca să plec, doar nu vă gândiți că aș pleca. Dacă aș pleca în străinătate, ar avea toată lumea dreptate că eu sunt vinovat, dar dacă eu nu sunt vinovat. Veți vedea!

Dacă într-o astfel de situație greșeam cu ceva, propuneam cuiva ceva, dar ce? Eu sunt bărbat, eu vă spun: da. Dar dacă procurorul nu are nimic, eu ce să vă spun?

Totul regizat cu tot ce s-a întâmplat cu mine și regia era următoarea: am fost vineri chemați în regim de urgență la DNA, și eu, și Alex, numai că Alex nu era în oraș. Dacă venea și el, asta era regia, amândoi să ne lege cu cătușele, să ne ducă la pușcărie. De ce? Păi, ce se întâmplă acum la DNA?! Sunt alegeri”, a transmis Victor Pițurcă, potrivit spynews.ro.

Ce a spus despre fiul său?

Victor Pițurcă a vorbit și despre cum s-a simțit fiul său, Alex Pițurcă, după ce a fost arestat.

„Cum să se simtă… foarte rău! Păi ce să zică? El încă are mintea așa de copil… adică, el nu a făcut nimic. Nu a luat nimic de la nimeni, nu a promis nimănui nimic. El într-adevăr are discuții pe WhatsApp cu ceilalți domni, dar discuții normale, fără alte implicații.

Regret eu și îi reproșez, fiindcă s-a ținut de mine 2-3 săptămâni până să fiu de acord cu ceva. Eu când am fost la întâlnire acolo, nu se vorbea de o afacere cu MAPN-ul”, a spus Victor Pițurcă.

Urmăriți Playsport.ro și pe