Victorie uriașă pentru Sorana Cîrstea, la Australian Open. Iubita lui Ion Ion Țiriac, declarație șocantă:„Pare că sunt atât de bătrână”

Bordei Radu / 18.01.2022, 09:27
Victorie uriașă pentru Sorana Cîrstea, la Australian Open. Iubita lui Ion Ion Țiriac, declarație șocantă:„Pare că sunt atât de bătrână”

Pentru Sorana Cîrstea, meciurile cu Petra Kvitova, la Australian Open, îi prind foarte bine. Anul trecut, iubita lui Ion Ion Țiriac se impunea în trei seturi în fața sportivei din Cehia. În 2022 a fost mult mai ușor, Sorana a jucat excelent. Kvitova nu a reușit să găsească nicio soluție pentru a trece de sportiva noastră.

Sorana a controlat meciul total și nu a pierdut decât 4 game-uri, în fața unei adversare mult mai bine cotată. 6-2, 6-2, a fost scorul cu care s-a impus numărul 31 WTA. Și pentru Sorana Cîrstea, se anunță un turneu bun, la primul Grand Slam al anului.

Succes major pentru Sorana Cîrstea în prima partidă, la Australian Open. Declarațiile savuroase de la finalul meciului

Româncele s-au descurcat bine, în prima zi la Australian Open. Simona Halep și Irina Begu s-au calificat și ele, dar iubita lui Ion Ion Țiriac a fost cea care a impresionat. Mai ales că a avut în față o adversară mai bine cotată, o jucătoare puternică. Sorana a prins una din zilele în care absolut totul îi iese. Românca poate etala un tenis de clasă și exact asta a făcut. Iar românca speră să își mențină ritmul, la a 14-a prezență în turneul de la Melbourne

De atâtea ori am fost aici? Mă face să par atât de bătrână. Înseamnă mult pentru mine că pot fi aici, mai ales că au fost niște ani dificili. Dar acum sunt aici, în fața acestui public minunat.

A fost un meci foarte greu, Petra este întotdeauna o adversară dificilă. Am încercat să văd ce am făcut bine anul trecut și să aplic aceleași principii. Oricum, recunosc, a fost un meci peste așteptările mele, a declarat Sorana Cîrstea

Cum s-a relaxat iubita lui Ion Ion Țiriac înainte de meciul cu Kvitova. „Am făcut mai multe lucruri”

Sorana Cîrstea a reușit să se destindă, câteva zile, înainte de startul turneului. Iubita lui Ion Ion Țiriac a profitat de atracțiile pe care le oferă Australia. Tenismena de 31 de ani a recunoscut că această țară este una din destinațiile ei favorite. Sorana a preferat să se deconecteze total și a găsit energia necesară pentru a reuși un meci perfect.

Am făcut câteva lucruri înainte de startul turneului. Am fost să văd pinguini, să hrănesc cangurii… am încercat să îmi iau mintea de la tenis și cred că Australia e locul meu preferat, dar și locul preferat al jucătorilor, a declarat Sorana Cîrstea.