VIDEO. Actorul din Las Fierbinți care a rupt prietenia cu Simona Halep: „Băi, ce tenismenă e asta? Nu vezi că e cât racheta?”

Giosanu Catinca / 21.05.2022, 10:06
VIDEO. Actorul din Las Fierbinți care a rupt prietenia cu Simona Halep: „Băi, ce tenismenă e asta? Nu vezi că e cât racheta?”

Adrian Văncică, celebrul Celentano din „Las Fierbinți”, a spus într-unul dintre episoadele difuzate de PRO TV că nu o mai suportă de Simona Halep. Sportiva de la malul mării a devenit subiect de ceartă la TV.

Simona Halep, subiect de dispută

Dubla campioană de Grand Slam a ajuns subiect de glume. Celentano şi soacra lui s-au certat din cauza jucătoarei de tenis în serialul de comedie de la Pro TV.

Băi! A ajuns prea sus, mă! Prea sus! Nu se poate! Nu e corect! Câştigi un meci, mă, un meci! Un meci! Să baţi un meci şi să primeşti un milion de dolari… Un milionnn de dolari, bă… Eu când am auzit asta am început să caut spirtu’, bă… Nu se poate bă să câştigi atâţia bani pentru un singur meci. Mă, dacă pierdea, înţelegeam, rămâneam prieteni, nu se-ntâmpla nimica, da aşa, mă, câştigă toate meciurile mă, e haplea rău de tot.

De aia i-am zis lu’ soacră-mea… I-am zis: ”Bă, ce tot ţopăi aşa, ce te bucuri tu aşa că a câştigat Simona Halep? Ce, e sor’-ta? O iubeşte lumea, bă! Băăă, o iubeşte bă, că era toată lumea-nebunită. ”Si-mo-na, Si-mo-na!”. Aplauze, urale! Mi-e ciudă, Firicel. ţie pot să-ţi zic. Mi-e ciudă de, de, de, de, de… Uite-atâta se umfla ficatu-n mine. şi ce… Bă, da Simona Halep asta mă-enervează cel mai tare, mă! Nu se poate! Io aşa am fost crescut mă, românu’ să piardă, să nu câştige niciodată. De-aia vreau să plec de-aicea. Mă duc într-un loc să nu mai aud de tenis.”, a spus îndrăgitul actor.

”Băi, ce mare tenismenă e asta? Nu vezi că-i cât racheta?”

Ulterior, Adrian Vancică, actorul care joacă rolul lui Celentano din Las Fierbinți, s-a luat de kilogramele Simonei.

Asta este arta războiului, Firicele, să câştigi lupta fără să participi. Nu trebuia să jucăm decât meciul ăla în care am pierdut. Noi la asta ne pricepem cel mai bine, să pierdem. Pe noi ne încurcă când câştigăm. Apare unul care câştigă, bă, mă zgândăre de… Cum e asta. Simona Halep! Băi, ce mare tenismenă e asta? Nu te uiţi la ea? Tu nu vezi că-i cât racheta? Ce-i dă mă-sa să mănânce, mă?”, a mai spus Celentano.

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep se pregătește zilele acestea de debutul de la Roland Garros, turneu care se va disputa în perioada 22 mai – 5 iunie. Prima adversară a Simonei Halep de la Paris este o sportivă de 24 de ani din Croația, Ana Konjuh. Croata în vârstă de 24 de ani ocupă în prezent locul 66 WTA.