VIDEO. Amanta care i-a sucit mințile lui Cristi Borcea: „Când am văzut-o, am știut că trebuie să fie a mea”. Acum i-a devenit soție!

Giosanu Catinca / 23.10.2021, 14:07
VIDEO. Amanta care i-a sucit mințile lui Cristi Borcea: „Când am văzut-o, am știut că trebuie să fie a mea”. Acum i-a devenit soție!

Omul de afaceri Cristi Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel. Cei doi au împreună un băiat și două fete gemene, Indira şi Rania. Copiii îi seamănă mult şi ei, dar şi lui Cristi Borcea! Cuplul a avut multe de tras până să se căsătorească. Cert este că fostul fotomodel i-a cucerit inima lui Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu.

Cristi Borcea, dezvăluiri de senzație

Valentina Pelinel i-a sucit mințile lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu. Evenimentul a avut loc în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Cu toate că se afla într-o relație cu Alina Vidican, fostul patron dinamovist s-a îndrăgostit iremediabil de cea care urma să-i devină soție în 2018.

Cristi Borcea a ajuns, la un moment dat, în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a răspuns unora dintre cele mai incomode întrebări şi a vorbit cu drag despre cea care i-a fost alături în momentele dificile ale vieţii. Fostul finanțator al ”câinilor” din ”Ștefan cel Mare” a făcut dezvăluiri de senzație despre femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu mai bine de zece ani la nunta dintre ea și politicianul Cristian Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o. Chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. În momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York. De ce să stea în România, la 29 de ani, și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.”, a povestit Cristi Borcea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Am făcut cea mai bună alegere”

După ce a recunoscut că s-a iubit cu Valentina Pelinel chiar și când amândoi aveau alte căsnicii, Cristi Borcea a spus că a făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a lui de până acum.

Am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este femeia care este calmă, este femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să mă duc în vacanță și să stăm două-trei spătămâni singuri, care indiferent de oră, de unde venim, stăm o oră – o oră și jumătate decât noi pe terasă, la cafea, la ceai… Este foarte important să găsești pe cineva să își dea liniște, să își dea căldură și să își dea putere.”, a adăugat fostul finanţator al clubului sportiv Dinamo.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu şi-au spus „adio” după nouă ani de relaţie. Cei doi au divorţat oficial în vara lui 2014, dar anunţul separării a fost făcut cu mult timp înainte.