FOTO + VIDEO Aroganțe maxime în Dubai, cu Anamaria Prodan în rolul principal! Ce a putut să facă pe autostradă

Giosanu Catinca / 22.07.2021, 13:51

Anamaria Prodan a fost protagonista unor aroganțe maxime în Dubai. Ce a putut să facă soția lui Laurențiu Reghecampf pe autostradă este de-a dreptul uluitor. Nimeni nu credea că impresara de fotbal este în stare de așa ceva.

Aroganțe maxime în Dubai, cu Anamaria Prodan în rolul principal!

Anamaria Prodan pare să fi uitat de problemele pe care le are cu Laurențiu Reghecampf și a plecat într-o scurtă vacanță în Dubai. Cunoscuta impresară se pare că s-a mutat din nou pe meleagurile orientale.

În ultima perioadă de timp s-a tot vorbit despre o posibilă ruptură între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. La început, Ana Prodan a negat totul. Ulterior, însă, impresara a decis să dea cărțile pe față. Cel mai probabil, ea a cedat în urma dovezilor care au fost date publicității. Pozele cu soțul său și altă femeie în Delta Dunării ar fi cele care au adus-o pe fiica regretatei Ionela Prodan la capătul puterilor.

Agentul a acordat un interviu, pentru playsport.ro, în care nu a mai încercat să ascundă ceea ce este, deja, evident. Sexy impresara nu a încetat să îi ia mai apărarea soțului ei și a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă. Mai exact, despre infidelitățile antrenorului. La un moment dat, ea a adus în discuție și un posibil divorț.

Ce a putut să facă pe autostradă

La scurt timp după interviul acordat, agentul a plecat în străinătate, pentru a se detensiona. Sexy impresara deține mai multe apartamente în Dubai și a ales să „fugă” de probleme acolo. Impresara nu a plecat singură, ci însoțită de două prietene.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a dorit să le arate și prietenilor săi cum își petrece timpul în Dubai și a urcat pe rețelele de socializare mai multe videoclipuri.

După ce a postat în mediul online mai multe imagini cu ea din apartamentul pe care îl deține în Dubai, Anamaria Prodan s-a lăsat filmată în timp ce conducea un Lamborghini care valorează sute de mii de euro. Și nu oricum, ci cu mare viteză și părul în vânt. Aproape când să oprească bolidul, Prodanca i-a salutat pe fani și le-z trimis bezele. În momentul în care și-a făcut de cap în Dubai, Anamaria Prodan a purtat o salopetă mulată care îi scotea în evidență formele la care a muncit în ultimii ani. Blondina a optat pentru o pereche de ochelari de soare oversize, dar și pentru bijuterii care valorează în jur de 100.000 de euro.

De cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf trece printr-o adevărată dramă.  Fostul antrenor al FCSB-ului preferă să stea mai retras din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă mama lui.