VIDEO | De aici să fi pornit divorțul? Imagini din casa secretă cu Simona Halep

Autor: Andrei Alexandra / 22.09.2022, 18:48
VIDEO | De aici să fi pornit divorțul? Imagini din casa secretă cu Simona Halep

După ce divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a devenit oficial, s-a vorbit foarte mult despre motivele care au dus la această situație. În condițiile în care mariajul lor nu avea nici măcar un an. Astfel, principala direcție a fost dată de faptul că soțul jucătoarei de tenis de 30 de ani se simțea neglijat de aceasta, în contextul în care ea era mai mereu plecată din țară, la diferite turnee.

Simona Halep se antrena ore în șir, chiar și atunci când se afla în timpul său liber, în casa în care locuia alături de Toni Iuruc

La acest lucru a contribuit din plin și faptul că Patrick Mouratoglou. Francezul a insistat ca ea să nu fie însoțită de familie la turnee. Explicația oficială a fost aceea pentru a se putea concentra exclusiv pe tenis. Astfel, s-a ajuns în situația ca fostul lider WTA să petreacă extrem de mult timp alături de antrenorul francez de origine greacă. Fapt ce a generat și generează în continuare foarte multe „bârfe”. Și se pare că această situație l-a făcut pe Toni Iuruc să devină foarte gelos.

În plus, acum au ieșit la suprafață noi detalii importante în conturarea cât mai exactă a tabloului divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a dezvăluit prin intermediul unui amplus clip video modul în care reușește să se mențină la un nivel fizic extrem de ridicat. Aspect ce reprezintă cel mai mare atu al său pe terenul de tenis.

Concret, Halep aborda un „regim spartan” chiar și atunci când se afla în timpul liber. Ea și-a transformat casa de la Snagov în care locuia alături de Toni Iuruc într-o adevărată sală de forță. În care lucra ore în șir. De asemenea, în curte și-a amenajat un teren de tenis. Construcția este o copie a terenului de la US Open.

Se poate crede că și acesta a fost un motiv important în contextul divorțului

În acest context, se poate specula că Simona Halep în neglija cumva pe Toni Iuruc. Inclusiv atunci când nu era plecată la diferite turnee. Astfel, ar fi pe undeva de înțeles că omul de afaceri s-a simțit stingher în această relație și a dorit să îi pună punct. Bineînțeles, și cu acordul Simonei Halep.

În această perioadă Simona Halep se recuperează după intervenția chirurgicală suferită la nas. Astfel încât nu va mai juca în acest an. De asemenea, cel mai probabil, ea nici nu se va mai antrena la capacitate maximă pentru o perioadă. Până când se va cicatriza acea operație.