Video fabulos. Ca să își scoată iubita la masă, Ion Țiriac a blocat restaurantul cu bodyguarzi

Bordei Radu / 30.07.2022, 14:17
Video fabulos. Ca să își scoată iubita la masă, Ion Țiriac a blocat restaurantul cu bodyguarzi

Ion Țiriac este un om de afaceri de mare succes, dar un bărbat foarte discret atunci când vine vorba de viața personală. Magnatul se afișează foarte rar cu cineva și nu se cunosc multe detalii despre presupusele legături amoroase ale miliardarului. De aceea, în rarele momente când apare la brațul unei femei, Țiriac este remarcat imediat.

Cum își scoate Ion Țiriac iubita în oraș. Omul de afaceri a fost însoțit de o domnișoară mult mai tânără

Ion Țiriac este cunoscut pentru discreția de care dă dovadă atunci când vine vorba de viața lui personală. Așa că a surprins pe toată lumea, când omul de afaceri a iești în oraș, alături de o tânără superbă. Se întâmpla anul trecut, când omul de afaceri și-a scos aprtenera la o cină într-un restaurant de fițe, din nordul capitalei. Cuplul a fost însoțit și de garda de corp a afaceristului, care s-au asigurat că nimeni nu va deranja intimitatea acestuia. Se pare că tânăra ar fi iubita omului de afaceri de peste 3 ani de zile.

A fost unul din puținele momente când Țiriac a ieșit însoțit de presupusa parteneră. În ultimii ani, miliardarul și-a ferit viața personală de ochii publicului.

Femeia care și-a făcut un selfie alături de Ion Țiriac la plajă. Este marea iubire a miliardarului

Sophie Ayad este o jurnalistă din Egipt alături de care Ion Țiriac a cunoscut o poveste de dragoste care s-a întins pe 9 ani. Aceasta a fost femeia care a însemnat cel mai mult în viața miliardarului. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim şi pe Ioana Natalia și au păstrat o legătură strânsă. Așa că nu a surprins pe nimeni că cei doi s-au afișat împreună la plajă. Și Sophie a surprins pe toată lumea când a postat o fotografie alături de miliardar.

Eu și șeful, a fost comentariul postat de către femeia de 52 de ani

Sophie recunoaște că Ion Țiriac a rămas o prezență importantă în viața ei.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei. Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare.

Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire.”, spunea Sophie Ayad, în urmă cu doi ani