Video. Golurile campionatului la Mediaș. Ronaldo Deaconu și-a pus semnătura pe două reușite de CNN

Olteanu Ștefan / 15.10.2021, 21:27

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a „ucis” Dinamo în doar două minute, cu două super-execuții de la distanță. Sunt probabil cele mai frumoase goluri reușite ale acestui sezon de Liga I. Totul s-a petrecut sub privirea șocată a lui Mircea Rednic, în timpul duelului Gaz Metan – Dinamo din runda a 12-a a Ligii I.

Ronaldo Deaconu, două eurogoluri în două minute! Execuții superbe ale mijlocașului de 24 de ani

Ronaldo Deaconu a făcut diferența în prima repriză a duelului Gaz Metan – Dinamo, după ce a reușit o dublă cu două super-execuții.
După 35 de minute în care nu s-au consemnat mari ocazii la nicio poartă, Ronaldo Deaconu a ieșit la rampă. Tabela a fost deblocată în minutul 36, cu un șut de la peste 30 de metri. Ronaldo Deaconu a profitat de o neînțelegere dintre Matei și Steliano Filip, a intrat în posesia balonului și a trimis o torpilă direct în vinclul drept al porții. Mihai Eșanu a plonjat în încercarea de a respinge mingea, însă fără succes.

Ronaldo Deaconu, gol senzațional de la peste 30 de metri în Gaz Metan - Dinamo
Ronaldo Deaconu, gol senzațional de la peste 30 de metri în Gaz Metan – Dinamo

La doar două minute distanță, Deaconu a lovit cu o nouă execuție de mare jucător. De data aceasta, mijlocașul a primit o pasă de la Ovidiu Horșia și fără să stea prea mult pe gânduri a finalizat cu un lob din prima de la 25 de metri. Deaconu l-a văzut ieșit ușor pe Eșanu din poartă, iar execuția sa a fost una perfectă. Mingea s-a oprit din nou în vinclul porții.
Sunt poate cele mai frumoase reușite ale acestui sezon de Liga I.

Lob senzațional reușit de Ronaldo Deaconu, în Gaz Metan - Dinamo
Lob senzațional reușit de Ronaldo Deaconu, în Gaz Metan – Dinamo. Sursa foto: canalul de Youtube Fotbal Romania

Mircea Rednic privit totul șocat de pe bancă, a înjurat, și-a dat geaca jos și a rămas siderat după cele întâmplate.

Deaconu, soluție pentru echipa națională?

Deaconu traversează o formă foarte bună în acest sezon de Liga I, în care a dat nu mai puțin de 5 pase decisive de gol. În această seară a spart gheața și a marcat și primele goluri ale sezonului.

Ronaldo Deaconu a făcut parte din lotul olimpic în această vară, însă până în acest moment nu a apucat să debuteze la naționala mare.
Totuși, el ar putea fi în vederile selecționerului Mirel Rădoi pentru acținunea naționalei din luna noiembrie. România va întâlni, pe rând, Islanda și Liechtenstein, în două dueluri care pot fi decisive pentru prinderea locului de baraj. România este în acest moment pe locul 2 în Grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial.
Ronaldo Deaconu, care a mai îmbrăcat și tricoul selecționatelor U16 și U17, are o cotă de piață de 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt.

După Mirel Rădoi, potopul! „Visul” Mircea Lucescu, „iluzia” Gică Hagi + variante-surpriză ale FRF pentru banca naționalei. Cine ne salvează la baraj.