(VIDEO) Ilie Năstase s-a dezbrăcat în fața Simonei Halep! Fostul mare campion român a rămas în lenjerie intimă (REMEMBER)

Sorin Chiriac / 26.04.2021, 19:24
(VIDEO) Ilie Năstase s-a dezbrăcat în fața Simonei Halep! Fostul mare campion român a rămas în lenjerie intimă (REMEMBER)
Ilie Năstase, primul lider ATP din istoria tenisului, s-a dezbrăcat în fața Simonei Halep. Fostul mare campion român a rămas în lenjerie intimă. Totul s-a întâmplat după o glumă a lui Ion Țiriac.

Ilie Năstase s-a dezbrăcat în fața Simonei Halep!

Ilie Năstase și-a surprins din nou fanii. Fostul sportiv și-a dat pantalonii jos și și-a arătat lenjeria intimă. Întreaga scenă s-a petrecut în fața Simonei Halep. Nu doar sportiva din Constanța era de față. În încăperea în care a avut loc scena cu pricina se aflau o mulțime de alte femei, relatează site-ul ziare.com.

Ilie Năstase și Ion Țiriac s-au întâlnit cu ocazia meciului demonstrativ în scopuri caritabile pe care cei doi l-au disputat la baza sportiva a celui din urmă. Pentru că se cunosc de zeci de ani și îi leagă o prietenie strânsă, cei doi foști mari sportivi își permit o mulțime de glume. Una însă a pus capac.

Fostul mare campion român a rămas în lenjerie intimă

Gestul făcut de Ilie Năstase a venit în urma unei provocări lansate de prietenul său, Ion Țiriac.

Ia dă pantalonii jos, să vedem ce ai.”, a fost mesajul transmis de Ion Țiriac, iar Năstase nu a stat prea mult pe gânduri.

Ilie Năstase a dat vina pe fostul său partener, Ion Țiriac, pentru reacția pe care i-a provocat-o.

Mereu mi-a dat indicații. Din cauza lui am primit la amenzi…”, a spus amuzat Ilie Năstase.

La rândul lui, Ion Țiriac a spus că ăsta este stilul amicului său. Miliardarul susține că mai mereu a făcut gesturi de așa natură fostul lider mondial.

E în stare… Mereu a făcut d-astea… Incredibil.”, a comentat imediat Țiriac.

Afacerile lui Ion Țiriac

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari în 2018, fiind singurul român din topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume. Ion Țiriac are afaceri în imobiliare, transport aerian, dar și benzinării. Țiriac deține o parte din asiguratorul Allianz-Țiriac, unul dintre cei mai mari din România, dar și mai mulți dealeri auto pentru mai multe mărci de prestigiu, prin Țiriac Auto. Omul de afaceri are în proprietate și compania aeriană Țiriac Air, cu o flotă de avioane și elicoptere de lux.