VIDEO. Iubărețul Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep, un Don Juan veritabil! A fost căsătorit de două ori și a avut mereu trecere la femeile frumoase

Simion Andrei / 11.06.2021, 09:47
VIDEO. Iubărețul Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep, un Don Juan veritabil! A fost căsătorit de două ori și a avut mereu trecere la femeile frumoase

Iubărețul Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep, un Don Juan veritabil! Cea mai bună jucătoare de tenis din România a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu câțiva ani, însă lucrurile au înaintat foarte rapid pe plan sentimental și cei doi au decis să facă pasul la următorul nivel. Toni Iuruc nu este străin unei căsnicii. Înainte să o cunoască pe Simona Halep, omul de afaceri a mai ajuns „la altar” de două ori, iar de fiecare dată s-a putut lăuda cu femei foarte frumoase.

VIDEO. Iubărețul Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep, un Don Juan veritabil! A fost căsătorit de două ori și a avut mereu trecere la femeile frumoase

Iubărețul Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep, un Don Juan veritabil! Omul de afaceri care a cucerit-o pe Simona Halep își va încerca norocul pentru a treia oară. Toni Iuruc o va duce „la altar” pe Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România.
Înainte de relația cu Simona, Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori, însă niciodată cu succes. Ambele căsnicii s-au încheiat în urma unor divorțuri.
În toamna lui 2018 a mers Toni Iuruc ultima oară „la altar”. Atunci, el o lua de soție pe Liana, cu care avea o relație de doi ani de zile la acea vreme. Mariajul lor a durat doar 10 luni, iar în 2019 au divorțat.

Înainte de această căsătorie, Toni Iuruc s-a mai iubit pătimaș cu o femeie. Și alături de aceasta a ajuns să își întemeieze o familie, însă a divorțat din cauza infidelidății partenerei.
Chiar dacă a trecut prin două căsătorii eșuate, Toni Iuruc a avut puterea să o cucerească pe Simona Halep, iar sportiva nu s-a lăsat influențată de trecutul partenerului ei. Acum, cei doi urmează să își lege destinele oficial.

Averea cheltuită de Toni Iuruc pe inelul Simonei Halep

Fiica lui Stere Halep trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Toni Iuruc și totul a fost dus la un alt nivel, de vreme ce faimoasa sportivă a fost cerută de soție. Astfel, cei doi le-au arătat mai multor prieteni o fotografie în care jucătoarea noastră de tenis purta inelul pe care l-a primit de la iubitul ei.

În ceea ce privește inelul pe care jucătoarea noastră l-a primit de la viitorul ei soț, acesta nu este deloc de neglijat. Multe femei și-au dori să primească un asemenea cadou. Vorbim despre o bijuterie din aur alb de 18 carate, cu diamant de 4,16 puncte, dar și cu un diamant de 2,11 carate. Prețul inelului cu care a fost surprinsă fiica lui Stere Halep valoarează nu mai puțin de 24 de mii de euro. Nu oricine își permite așa ceva! Însă pentru omul de afaceri Toni Iuruc banii nu reprezintă o problemă.

Inelul de logodnă primit de Simona Halep a costat o avere
Inelul de logodnă primit de Simona Halep a costat o avere

Simona Halep a ales banii! Pentru ce sumă cu multe zerouri a ales un turneu mai slab.

Simona Halep și Toni Iuruc au mai făcut un pas important în acest an

Simona Halep a fost surprinsă recent în fața casei din Primăverii. Imediat după întoarcerea de la Roma, campioana noastră a decis să se mute din complexul de lux Stejarii în casa cea nouă pe care a achiziționat-o în 2020. Ea și Toni Iuruc locuiesc acum împreună și l-au „dat” pe vecinul Ilie Năstase pentru a se muta la doi pași de președintele României.

O simplă casă în zona Primăverii costă cât 30 de apartamente dintr-un cartier muncitoresc. Locuința se afla într-o stare avansată de degradare la achiziționare, neavând nici măcar gard. În doar câteva luni, lucrurile s-au schimbat radical și cea mai bună jucătoare de tenis din România a început renovarea.
Cu o investiție serioasă, Simona a reușit să schimbe aspectul locuinței la 180 de grade. Reședința a fost transformată într-o vilă de lux, modificarea fiind de-a dreptul strălucitoare.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au terminat vila din Primăverii
Simona Halep și Toni Iuruc și-au terminat vila din Primăverii