VIDEO. Iulia Albu nu s-a abținut când l-a văzut pe Ianis Hagi: „Scuză-mă, dar dacă eu eram fata lui Gică Hagi aș fi făcut la fel”

Giosanu Catinca / 25.09.2021, 10:38
VIDEO. Iulia Albu nu s-a abținut când l-a văzut pe Ianis Hagi: „Scuză-mă, dar dacă eu eram fata lui Gică Hagi aș fi făcut la fel”

Iulia Albu a pus tunurile pe fotbaliștii români! Criticul de modă a luat la analizat ținutele pe care le îmbracă internaționalii atunci când nu se află pe terenul de fotbal. Pe unii i-a desființat, însă despre fiul lui Gică Hagi a vorbit foarte frumos. Designer-ul susține că nu este suficient să-ți cumperi haine scumpe de la diferite branduri celebre, însă a apreciat că jucătorul celor de la Glasgow Rangers este pe drumul cel bun.

Iulia Albu, despre Ianis Hagi: ”El este o legendă în devenire”

Renumitul designer Iulia Albu a comentat imagini de la un eveniment, la care au fost prezente mai multe vedete din sport, cu prepondernță din lumea fotbalului. Fotografiile cu pricina îi avea în prim plan pe Ciprian Marica, Denis Alibec, Ianis Hagi, Benny Adegbuyi și Cristian Pulhac. Pe unii i-a lăudat pentru ținutele pe care au ales să le poarte, iar pe alții i-a criticat. Cel mai tare a impresionat-o pe fosta soție a designerului de pantofi Mihai Albu jucătorul de la Rangers.

La un moment dat, vedeta a declarat că s-ar fi mândrit foarte tare dacă ar fi fost fata lui Gică Hagi. Afirmațiile au fost făcute în contextul în care prezentatorul emisiunii la care a fost invitată i-a spus că Ianis Hagi este el însuși un nume și că nu are nevoie să se recomande drept fiul lui Gheorghe Hagi.

Scuză-mă, dar dacă eu eram fata lui Gică Hagi, cu siguranță aș fi spus că sunt fata lui. Este și el o legendă în devenire. Dar oamenii îl identifică ca fiul lui Hagi momentan….

Se îmbracă bine. Îmi place foarte mult cromatic, nu exagerează. Este ok, este într-o zonă de cercetări stilistice. Este bine că el poartă încălțări făcute de firme care fac încălțăminte sport, nu neapărat de branduri care încearcă să facă încălțăminte sport. Pentru că, dacă dorim să ne luăm un ceas, nu ne luăm un ceas de la o firmă care face în mod normal haine. Oricât de mare ar fi acel brand. Ne luăm de la un brand care face ceasuri.”, a spus Iulia Albu, la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

”Nu-mi place când văd mai multe nuanțe de negru”

Și despre Ciprian Marica a vorbit frumos criticul de modă.

El are un stil mai relaxat și pentru că s-au deschis hotelurile pe litoral, probabil că vi din ce în ce mai relaxat. Mi se pare de încurajat astfel de abordări în materie de vestimentație.”, a comentat Iulia Albu.

Cel mai mult a deranjat-o felul în care s-a prezentat luptătorul Benny Adegbuyi.

Nici zona pugilistică nu prezinta pentru mine un factor de interes. Vreau să mulțumesc celor care au mers la eveniment și că au facut aceste poze. Nu-mi place când văd mai multe nuanțe de negru, când văd că pantalonul este mai închis decât cămașa, chiar dacă e aceeași culoare. Nu-mi place nici albastrul închis în combinație cu negru. El arată bine pentru că este un bărbat impozant, mai puțin costumele de chelner ale lui Pepe. Am rămas marcată pe viață. Cred ca vom avea foarte multe gafe.”, a mai spus Iulia Albu pentru sursa precizată mai sus.