VIDEO. Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc, în impas din cauza părinților sportivei. Stere și Tania Halep nu au fost de acord cu viitorul lor ginere

Moldoveanu Camelia / 15.06.2021, 09:20

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să treacă la următoarea etapă a relației lor și să se logodească. Jucătoarea de tenis a anunțat cererea în căsătorie într-o conferință de presă, apoi s-a retras alături de familie la o petrecere restrânsă. Cu toate că numărul 3 WTA are o relație de câțiva ani buni cu omul de afaceri, părinții campioanei nu au fost de acord cu viitorul lor ginere.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au sărbătorit logodna

Simona Halep Toni Iuruc
Simona Halep si Toni Iuruc au o relație frumoasa de mai mulți ani

Omul de afaceri, Toni Iuruc, și jucătoarea de tenis ,Simona Halep, se află într-o relație încă din 2019, iar acum au hotărât să o ducă la nivelul următor, lucru anunțat chiar de Simo în cadrul unei conferințe de presă.

Așa cum se obișnuiește, Simona Halep a organizat o mică petrecere pentru a sărbători frumosul eveniment din viața ei. A ales să-l organizeze într-un cadru restrâns, alături de cele mai apropiate persoane din viața sa: părinții, fratele, cumnata și nepoțica ei.

Afaceristul a cheltuit o adevărată pe bijuteria pe care i-a oferit-o campioanei ca semn al dragostei eterne. Vorbim despre o bijuterie din aur alb de 18 carate, cu diamant de 4,16 puncte, dar și cu un diamant de 2,11 carate. Prețul inelului cu care a fost surprinsă fiica lui Stere Halep valorează nu mai puțin de 24 de mii de euro. Nu oricine își permite așa ceva! Însă pentru omul de afaceri Toni Iuruc banii nu reprezintă o problemă.

Stere și Tania Halep nu au fost de acord cu ginerele lor

Potrivit ziare.com, Stere și Tatiana, părinții Simonei Halep, nu-l vor în familia lor pe Toni Iuruc. Această respingere ar veni, în primul rând, din cauza faptului că omul de afaceri este mult mai mare decât jucătoarea de tenis. Mai mult, cu toate că este machedon, ceea ce ar fi ideal pentru familia Halep, Toni Iuruc a făcut „păcatul” de a mai fi căsătorit. Printre aromâni acest lucru este neobișnuit și greu de acceptat de către o familie care ține la cultură și tradiții.

Prima căsătorie a lui Toni Iuruc a fost cu Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață. Cei doi au divorțat iar bărbatul și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Lina. Toni și Lina sau căsătorit după doi ani de relație cu mare fast într-un club de fițe din Mamaia. Totul a mers bine până într-o zi când omul de afaceri a aflat că este înșelat și că soția sa este însărcinată cu un alt bărbat. Divorțul s-a produs atunci când fosta soție era însărcinată în cinci luni și se pregătea să aducă pe lume un copil.