VIDEO. Scenariu șoc în Ștefan cel Mare! Ionuț Chirilă, pe lista lui Dinamo: „Ce trebuie să mai demonstrez ca să mi se dea echipa?” EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir 18.04.2022, 19:19
VIDEO. Scenariu șoc în Ștefan cel Mare! Ionuț Chirilă, pe lista lui Dinamo: „Ce trebuie să mai demonstrez ca să mi se dea echipa?” EXCLUSIV Playsport Live

Cătălin Mureșanu a dezvăluit la Playsport Live că Ionuț Chirilă a fost la un pas de a fi numit la Dinamo în toamna trecută. Prezent în studioul emisiunii, antrenorul a declarat că nu știe de intenția celor de la DDB, dar că ar merita să ajungă în Ștefan cel Mare.

Dinamo ar fi putut avea un alt parcurs în acest sezon, dacă intenția celor de la DDB ar fi fost dusă la bun sfârșit. Conform informațiilor jurnalistului Playsport, Cătălin Mureșanu, Ionuț Chirilă a fost pe lista scurtă a factorilor de decizie din Ștefan cel Mare. Totul s-a întâmplat în toamna trecută, după despărțirea de Dario Bonetti și înainte ca tehnicianul să semneze cu Academica Clinceni.

Ionuț Chirilă, la un pas de Dinamo. Scenariu șoc în Ștefan cel Mare

Dinamo a pierdut și la Mioveni și nu mai poate evita partida pentru supraviețuirea în Liga 1. Cu 13 puncte în clasament, Dusan Uhrin și compania se pregătesc pentru meciul de baraj. Ar putea întâlni, cel mai probabil, U Cluj sau Concordia Chiajna.

Dusan Uhrin a semnat cu Dinamo la insistențele fanilor. Tot fanii-acționari din DDB l-ar fi avut pe listă și pe Ionuț Chirilă, conform informațiilor Playsport.

„Nu știam, am fost? Nu cred așa ceva!! Pe cuvântul tău? Nu m-a sunat și vreau să spun … Ce mai trebuia să demonstreze Ionuț Chirilă ca să i se dea Dinamo?

Să fac o echipă cu bani puțini și care să urce. Toți jucătorii au valoare, trebuie să știi să îi folosești și să îi aduci la un nivel înalt.

Eu cum am avut generație bună la Rapid, la Dinamo, la Chiajna? Eu mi-am făcut generațiile astea. Ce trebuia eu să mai fac ca să antrenez Dinamo? Să mă duc în spațiu?”, a reacționat Ionuț Chirilă în cadrul emisiunii Playsport Live.

Antrenorul spune că fotbalul românesc nu este croit pe criterii de performanță și că oameni nepregătiți își fac loc ușor în sistem.

„Mi se pare curios cum un om ca mine, care produce bani din fotbal, nu este lăsat să antreneze. Vi se pare că sunt lăsat? Important este că nu antrenez. Fotbalul, am spus clar, trebuie să reprezinte un business, să existe o balanță între cheltuieli și profit. Este lipsă de cultură a proprietarilor de fotbal”,  a mai spus Ionuț Chirilă, la Playsport Live.

Nu știu cine l-a frânat, dar știu cine l-a propus. O falangă din DDB.
Cătălin Mureșanu, despre varianta Ionuț Chirilă la Dinamo

De-a lungul carierei de antrenor, Ionuț Chirilă a pregătit echipe precum Electromagnetica, Unirea Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSMS Iași, ASA Tg. Mureș sau Academica Clinceni.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe