VIDEO. „Toni Iuruc îi dădea mesaj, iar Simona Halep era la duș, dar nu era singură”. Derapaj grosolan al lui Radu Banciu la adresa marii noastre campioane

Pintilie Iosif 24.09.2022, 13:38
VIDEO. „Toni Iuruc îi dădea mesaj, iar Simona Halep era la duș, dar nu era singură”. Derapaj grosolan al lui Radu Banciu la adresa marii noastre campioane

Simona Halep (30 de ani, 9 WTA) trece prin cea mai delicată perioadă din cariera ei. După ce a fost eliminată rușinos de la US Open, în turul 1, de o sportivă din afara top 100 WTA, Halep a cedat și în plan sentimental.

Sportiva a decis să pună punct relației dintre ea și Toni Iuruc, la doar câteva luni de la căsătoria celor doi. Divorțul a devenit foarte repede un subiect de primă pagină pentru presa din România și nu numai, mai ales că cei doi nu au oferit vreo explicație cu privire la separare în primele zile.

Radu Banciu, derapaj grosolan la adresa Simonei Halep

Radu Banciu a avut un derapaj nesimțit, într-o emisiune pe Prima Sport. Jurnalistul a încercat să glumească, însă într-un mod dur, despre motivele care au dus la divorțul dintre Halep și Toni Iuruc. Momentul poate fi urmărit aici, la minutul 24:20.

”Halep nu mai poate să facă duș singură. A spus și domnul Ciuruc (n.r. Toni Iuruc, fostul doț al Simonei Halep) la divorț, așa e și cu cocostârcul. Imaginați-vă că îi dați un mesaj Simonei, la 12:45: iubi, te aștept cu homarul. Și nu îți răspunde până l 13:12, să zic. Nu te arunci de la etaj?

Ce-ți poți imagina că se întâmplă. Cam așa s-a întâmplat și cu Ciuruc. El dădea săracul mesaje, că nu le avea cu fusul oral, el le are cu brânza, cu roșiile, cu ceapa, îi dădea mesaje. Simona era la duș, americanii nu o lăsau să facă duș singură. Intra și unul cu ea, cum intră și în lift”.

Cum arată Simona Halep, după operația de rinoplastie

Simona Halep a avut o ultimă lună încărcată. Pe lângă divorțul dintre ea și Toni Iuruc, cea mai bună sportivă româncă din tenis din istorie s-a operta la nas, fiind nemulțumită de felul în care arăta acesta.

Pe internet circulă o poză cu Simona Halep, fără bandaje. Asta după ce dubla campioană de Grand Slam a fost oprită de un suporter pe stradă pentru o poză pentru un selfie.

TOP 10 românce în clasamentul WTA

Simona Halep – 9 WTA

Irina Begu – 33

Sorana Crîstea – 39

Ana Bogdan – 54

Jaqueline Cristian – 68

Gabriela Ruse – 94

Gabriela Lee – 140

Irina Bara – 143

Alexandra Cadantu-Ignatik – 171

Mihaela Buzărneascu – 199

Simona Halep vrea să plece din România

Nu doar la prietenii renunță Simona Halep. Sportiva își dorește să plece din România și să se mute definitiv la Nisa, oraș francez în care își petrece deja majoritatea timpului. Situat la poalele Alpilor Maritimi, pe coasta Mării Mediterane, Nisa este al cincilea cel mai mare oraș din hexagon.

Pe timpul verii, datorită plasării excelente, pe Coasta de Azur, Nisa devine capitala mondială a vedetelor, aici având proprietăți persoane precum Naomi Campbell, Bono, Leonardo DiCaprio, Beyonce, Jay-Z, Vanessa Paradis, Lewis Hamilton, Jenson Button, Brad Pitt, Angelina Jolie, Johnny Depp sau Roman Abramovich.

Halep a adunat, în toată cariera, 579 de victorii și 238 de înfrângeri, în circuitul WTA, adunând premii de peste 40 de milioane de euro. 24 de turnee a câștigat Simona Halep în toată cariera, dintre care două în acest an.

Românca este în cădere liberă în clasamentul WTA

Simona Halep a revenit recent în top 10 WTA, însă se află în scădere. Din cauza rezultatului-dezastru de la US Open, sportiva noastră a căzut până pe locul 9 în clasamentul mondial. În 2017, Simona Halep devenea lider mondial.

Halep a adunat, în toată cariera, 579 de victorii și 238 de înfrângeri, în circuitul WTA, adunând premii de peste 40 de milioane de euro. 24 de turnee a câștigat Simona Halep în toată cariera, dintre care două în acest an.