„Vino puțin în camera de alături!” Vedeta din România care l-a cunoscut îndeaproape pe Putin: „Atunci am dat prima oară mâna cu el”

Alex Matei 21.02.2023, 12:19
„Vino puțin în camera de alături!” Vedeta din România care l-a cunoscut îndeaproape pe Putin: „Atunci am dat prima oară mâna cu el”

Nu i-a venit să creadă când a văzut pe cine are la câțiva metri distanță… Fosta membră a trupei A.S.I.A. Irina Nicolae l-a cunoscut personal pe Vladimir Putin, în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. Artista e căsătorită de ani buni cu Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. Și el un practicant al acestui sport, Putin a păstrat o relație apropiată cu judo-ul.

Cum l-a cunoscut Irina Nicolae (A.S.I.A.) pe Vladimir Putin

Între Vizer și liderul rus au existat mai multe întâlniri, prilejuite de competițiile de anvergură organizate la nivel mondial. Înainte să ordone invadarea Ucrainei, Putin era chiar președinte de onoare al Federației Internaționale de Judo.

„Am cunoscut foarte multe personalități. L-am cunoscut și pe Putin, l-am văzut de foarte multe ori la competiții, e un pasionat al acestui sport. L-am cunoscut personal la Jocurile Olimpice de la Londra. Soțul meu avea o cameră de protocol unde veneau personalitățile după competiții sau în pauze.

Era nebunie mare cu Putin, oamenii se băteau să-l vadă, să-și facă poze, să dea mâna cu el. M-a sunat soțul meu și mi-a zis: „Unde ești?” Eram în cealaltă cameră de protocol. Mi-a spus să vin puțin în camera de alături și m-am dus. Atunci am dat prima oară mâna cu Putin. S-a mai întâmplat de atunci, da”, a spus Irina Nicolae la Podcastul lui Cătălin Măruță.

Irina Nicolae este stabilită alături de familie la Budapesta. Marius Vizer a renunțat cu mai mulți ani în urmă la cetățenia română în favoarea celei austriece.

Urmăriți Playsport.ro și pe