Wow! A avut loc marea dezvăluire despre Novak Djokovic. Scandalul din Australia a scos la suprafață adevărul

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.01.2022, 11:07
Wow! A avut loc marea dezvăluire despre Novak Djokovic. Scandalul din Australia a scos la suprafață adevărul

Novak Djokovic are în prezent o imagine de om care tratează superficial pandemia de Covid-19 prin care trece omenirea, iar evenimentele recente din Australia par să confirme acest lucru. Totuși, în urma acestui tăvălug mediatic iscat în ultima perioadă, au ieșit la iveală informații care ar putea schimba percepția publică în legătură cu liderul clasamentului ATP.

Novak Djokovic este acționar majoritar la o companie care caută un tratament pentru Covid-19

Asta pentru că Novak Djokovic, contrar așteptărilor, luptă direct pentru ameliorarea și încheierea cât mai rapidă a aceste pandemii. Sportivul sârb în vârstă de 34 de ani deține 80% din acțiunile unei companii daneze de biotehnologie, care lucrează în prezent la un tratament împotriva acestui virus.

Este vorba despre QuantBioRes, iar anunțul a fost făcut chiar de directorul executiv acesteia, Ivan Loncarevic, pentru Reuters. Conform acestuia, Djokovic a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al acestei companii în iunie 2020, deci când pandemia de Covid-19 era încă la început. Loncarevic nu a menționat însă ce sumă a plătit sârbul pentru aceste acțiuni.

Oamenii de știință de la QuantBioRes au laboratoare în Danemarca, Slovenia și chiar în Australia. Ei lucrează la un tratament pe bază de peptide, care ar urma să fie testat în vara acestui an.

Astfel, se poate spune că Novak Djokovic nu ia deloc în glumă această pandemie, ci doar refuză să se vaccineze pentru că este de părere că vaccinurile existente pe piață nu sunt sigure. Rămâne de văzut dacă tratamentul la care lucrează firma la care este acționar majoritar va constitui o alternativă mai bună la vaccin.

Între timp, continuă controversele legate de evenimentele care l-au avut în prim plan pe Djokovic la Melbourne. De această dată, sârbul a fost apărat în acest mega scandal, și chiar de o legendă a tenisului mondial.

John McEnroe este printre puținii susținători ai liderului ATP din afara Serbiei

John McEnroe, câștigător a 7 turnee de Grand Slam, este de părere că autoritățile australiene au procedat eronat în această speță. Americanul consideră că australienii au greșit în momentul în care i-au acordat prima dată viza sârbului. De asemenea, McEnroe susține faptul că Djokovic nu poate fi obligat să facă ceea ce nu vrea și îl admiră pentru curajul arătat în această situație.

Novak Djokovic, nici nu știu de unde să încep. Încep să analizez partea în care nu era vaccinat, partea în care, dintr-odată, a avut COVID. Partea în care i-au acordat viza, partea în care era pe avion, iar australienii s-au gândit să-i facă probleme, pentru că oamenii începuseră să se plângă…?

Scoateți-l din țară, apoi, ah, apropo, i-am refuzat viza pentru a doua oară. I-am scris lui Novak în timpul procesului. A fost un rahat total. Dacă el decide să nu se vaccineze, iar autoritățile australiene decid că trebuie să fii vaccinat pentru a merge acolo, final de poveste. E alb sau negru.

El decide dacă vrea să îl facă. Are convingeri puternice, are dreptul la acele convingeri. Într-un fel, a avut tupeu ca să meargă acolo. Trebuie să îl laud pentru asta. Eu am 7 Grand Slam-uri, Novak are 20. Motivul pentru care mai multe e că a fost dispus să riște pentru ele. Rămân fan Novak”, a spus McEnroe la o emisiune TV din Statele Unite.

Suma fabuloasă pe care o poate pierde Djokovic, după scandalul din Australia. Puțini jucători ajung să strângă atâția bani în toată cariera lor!