14 jucători vor fi puși pe liber de FC Argeș. A apărut lista neagră a conducerii piteștene

Bordei Radu 26.05.2022, 13:27
14 jucători vor fi puși pe liber de FC Argeș. A apărut lista neagră a conducerii piteștene

Conducerea celor de la FC Argeș anunță schimbări mari la echipă, din sezonul viitor. Prestația dezamăgitoare din play-off i-a pus pe gânduri pe oamenii de decizie de la club. De aceea, o mare parte din jucători sunt puși pe lista de plecări.

Jean Vlădoiu anunță plecări masive de la FC Argeș. Câți jucători nu se vor mai regăsi la reunirea echipei

Președintele Jean Vlădoiu are așteptări mai mari de la echipă, sezonul viitor. Piteștenii au surprins pe toată lumea când au prins play-off-ul, dar prestația de acolo a lăsat de dorit. Argeșul s-a prăbușit și a fost doar sparring partner pentru restul competitoarelor. De aceea, șefii clubului cred că este nevoie de o reconstrucție la echipă, pentru a putea spera la o clasare superioară.

Pe 9 iunie ne reunim și, după vizita medicală, pe 12 plecăm în cantonament, în Austria. Este adevărat, ne-am îndeplinit obiectivul, dar am și văzut unde ne situăm și cam ce trebuie făcut. Eu nu m-aș aștepta ca cineva să aibă o vacanță liniștită. Va trebui să aducem jucători de valoare, fotbaliști capabili să ne ajute cu adevărat. Vom analiza și jucătorii aflați sub contract, o să avem discuții cu o parte din ei. În acest moment, pot spune că 14 jucători vor pleca de la FC Argeș, a declarat Vlădoiu, pentru Jurnalul de Argeș

Andrei Prepeliță nu este așa de supărat. „Ne-am depășit condiția”

Andrei Prepeliță nu a fost la fel de vehement, la finalul sezonului. Antrenorul, care va continua și în sezonul viitor la Pitești, crede că echipa și-a depășit, chiar, obiectivul pe care îl putea atinge. Fostul mijlocaș recunoaște, însă, că spera la mai mult de la jucătorii săi.

Mă așteptam la mai mult de la ei, însă în același timp trebuie să fiu realist. Ne-am depășit condiția, această poziție ne-a arătat realitatea. Am arătat altfel înainte de a intra în playoff, am văzut și punctele mai slabe ale unor jucători, iar asta o să ne ajute să definitivăm lucrurile pentru anul viitor.

Eu îmi propun mai mult, așa cum am spus la început de sezon: „îmi propun playoff-ul”. Nu mulți m-au crezut că ajung în playoff, dar eu cred că am obținut maxim de a unii dintre ei. Ei intră în vacanță, noi intrăm la muncă. Facem strategia.

Sunt mulți jucători la final de contract, am început să ne interesăm de jucători pe anumite posturi și o să vedem în perioada următoare ce o să aducem, a spus Andrei Prepeliță la finalul meciului pierdut cu FC Voluntari.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe