Despre noi

PlaySport.ro a apărut pe piața media în decembrie 2020 și a reușit, în timp scurt, să devină una dintre sursele preferate ale românilor pasionați de fenomenul sportiv. Cu ajutorul unei echipe talentate și profesioniste, site-ul nostru a reușit să le ofere cititorilor și privitorilor consumatori de sport materiale exclusive de calitate, știri de actualitate, interviuri cu mari personalități din domeniu.

PlaySport.ro este atent și cu publicul pasionat de conținut video. Grație emisiunii online PlaySport LIVE am încercat să vă oferim informații calde despre cele mai importante evenimente, să aducem în studio foste și actuale glorii ale sportului românesc.

Cum reușitele profesionale ale unui produs media se măsoară în cifre, PlaySport s-a poziționat rapid pe un loc meritoriu în clasamentul celor mai urmărite site-uri de sport din România. În mai puțin de 18 luni, PlaySport.ro a reușit să aducă zilnic sute de mii de cititori, performanțe cu care ne mândrim și pentru care le mulțumim celor care ne urmăresc permanent.

main playsport

Obiectivele imediate ale site-ului www.playsport.ro sunt aceleași care ne-au ghidat și până acum. Informații corecte livrate la timp cititorilor noștri, articole de substanță despre cele mai importante personalități ale sportului autohton și emisiuni cu invitați de marcă.

Conținutul site-ului nostru este promovat pe toate rețelele de socializare. Pagina de Facebook PlaySport.ro poate fi accesată aici, contul nostrul oficial de instagram este accesibil aici, iar canalul de YouTube poate fi urmărit aici