Echipa editorială Playsport.ro

 

Sorin Chiriac

Prezentator PlaySport Live

Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, a debutat în presa scrisă în anul 2006, la ziarul ”Sport Total”. Au urmat alte cotidiene, săptămânale sau bilunare, în care a semnat ca redactor, reporter sau editor – Fanatik, Cancan, Ciao! și Spy.

În anul 2015 și-a făcut debutul în televiziune, la cea mai importantă stație din România – ProTV, ca editor și scenarist al emisiunii ”Vorbește lumea”. În ultimul dintre cei 3 ani petrecuți la ProTV, a fost în paralel și scenarist al emisiunii ”Pe bune!?”, prezentată la acea vreme de Andi Moisescu.

A încercat să ”joace” și de cealaltă parte a baricadei, în marketing și comunicare, însă nu a vrut să rateze oportunitatea de a simți din nou ”vibe”-ul unei redacții de sport! ”Cu atât mai mult, într-un proiect atât de ambițios, PlaySport, care își propune și va reuși să aducă noutate și calitate presei sportive din România!”

_________________________________________________________________________

Radu Bordei

Redactor Fotbal Internațional

Jurnalist online și de televiziune, cu peste un deceniu de experiență în presa sportivă și nu numai. Un om îndrăgostit de ideea romantică fotbal și de Rapid. Este mereu în căutarea de noi provocări, mai ales în cadrul presei online de calitate, pentru că aceasta reprezintă viitorul. Sportul, dar și fenomentul esports, reprezintă marile sale pasiuni.

Mereu conectat la tot ce se întâmplă în fotbalul extern, Radu Bordei este unul dintre pilonii site-ului Playsport, alăturându-se echipei încă de la începutul „aventurii”.


Catinca Giosanu

Redactor

A dat în anii adolescenței de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de profesorii de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicarii, cu cea a scrisului. Catinca are o experiență de cinci ani în presă pe care i-a pus în slujba Playsport.ro de câteva luni.

Catinca Gioșanu este o jurnalistă care nu renunță niciodată și nu spune „nu” niciunei provocări pe care noul domeniu în care activează, i-o oferă.


 

Dragoș Ștefănescu

Redactor

Pasionat din copilărie de fenomenul sportiv, absolvent al Facultății de Filosofie și Jurnalism, consider că nu este niciodată prea târziu pentru a-ti dezvolta aptitudinile și pasiunile. Mereu în căutare de noi provocări, m-am alăturat echipei PlaySport.ro din dorința de-a face jurnalism sportiv de cea mai bună calitate.


Robert Zanfir

Redactor

Microbistul din el s-a născut în primăvara lui 1981, iar „Eroul de pe Wembley” este întâiul „descălecător” în lumea lui Robert Zanfir. „Bunul simț ca paradox” (Alexandru Paleologu) este cartea lui de căpătâi, iar în 2005 a marcat pentru prima dată, întâi ca amator, apoi ca profesionist, la porțile media.

Licențiat în filosofie, jurnalist de profesie, idealist prin vocație, Robi provine „din iarbă” și are 15 ani de experiență în breaslă.

A trecut, între altele, prin redacțiile Sport.ro și ProSport, iar din toamna lui 2021 se alătură echipei Playsport.


Iosif Pintilie

Redactor

Iosif este cel mai tânăr membru al echipei noastre. Are doar 19 ani, este student la Drept, dar lucrează în presă de la 14 ani, vârstă la care a devenit ziarist acreditat al clubului FC Botoșani. În 2021, la 17 ani, ajungea în presa sportivă națională, semnând cu PRO TV, fiind redactor sportiv pentru sport.ro. În septembrie 2022, Iosif a intrat în echipa Playsport. În 2020, lansa filmul documentar „Liderul”, apărut în două părți, al cărui producător a fost, marcându-și debutul în lumea video a presei sportive.