Echipa editorială Playsport.ro

Claudia Bălan - redactor-șef Playsport

Claudia Bălan-Redactor Șef

Claudia Bălan este, în acest moment, singura femeie redactor-șef al unui site de sport din România. A gândit acest proiect aproape în totalitate și i-a dăruit din determinarea și perseverența ei, sperând ca odată cu timpul să-și câștige un loc meritat printre site-urile cu prestigiu de la noi.

Jurnalist cunoscut, cu o carieră de aproape 15 ani în presă, ea este autoarea a sute de articole, exclusivități, interviuri ori reportaje.

După o experiență fructuoasă în marketing, Claudia a decis că este timpul să se întoarcă la marea ei dragoste, presa, și nu oricum, ci printr-un proiect care să o definească. Astfel, și-a asumat cu responsabilitate și hotărâre crearea unui nou brand pe piața sportivă din România, dar mai ales a unei echipe care să facă diferența!

 

Mihai Roșoiu-Redactor Șef Adjunct

mihai.rosoiu@playsport.ro

Mihai Roșoiu, redactor șef adjunct al site-ului playsport.ro, vine cu experiența multor ani în mediul online. Pentru el, playsport.ro înseamnă o nouă provocare în care crede cu tărie. Cooptat în echipa încă din prima zi, Mihai Roșoiu consideră că noul site de sport apărut pe piața online din România va deveni o sursă de informare pentru toți pasionații fenomentului din țara noastră.

Cu o experiență de 22 de ani în presă, dintre care ultimii 8 ani petrecuți în mediul online , la site-ul Antenei 1 și o scurtă trecere pe la DC News, Mihai Roșoiu a simțit nevoia unei noi perspective și s-a alăturat echipei Playsport.ro.

 

Sorin Chiriac: Editor General

sorin.chiriac@playsport.ro

Două decenii. Anul acesta se împlinesc două decenii de când și-a dedicat viața profesională jurnalismului și comunicării. Absolv al Facultății de Jurnalism și Comunicare, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, a debutat în presa scrisă în anul 2006, la ziarul ”Sport Total”. Au urmat alte cotidiene, săptămânale sau bilunare, în care a semnat ca redactor, reporter sau editor – Fanatik, Cancan, Ciao! și Spy.

În anul 2015 și-a făcut debutul în televiziune, la cea mai importantă stație din România – ProTV, ca editor și scenarist al emisiunii ”Vorbește lumea”. În ultimul dintre cei 3 ani petrecuți la ProTV, a fost în paralel și scenarist al emisiunii ”Pe bune!?”, prezentată la acea vreme de Andi Moisescu.

A încercat să ”joace” și de cealaltă parte a baricadei, în marketing și comunicare, însă nu a vrut să rateze oportunitatea de a simți din nou ”vibe”-ul unei redacții de sport! ”Cu atât mai mult, într-un proiect atât de ambițios, PlaySport, care își propune și va reuși să aducă noutate și calitate presei sportive din România!”

 

Radu Bordei- Redactor Fotbal Internațional

Jurnalist online și de televiziune, cu peste un deceniu de experiență în presa sportivă și nu numai. Un om îndrăgostit de ideea romantică fotbal și de Rapid. Este mereu în căutarea de noi provocări, mai ales în cadrul presei online de calitate, pentru că aceasta reprezintă viitorul. Sportul, dar și fenomentul esports, reprezintă marile sale pasiuni.

Mereu conectat la tot ce se întâmplă în fotbalul extern, Radu Bordei este unul dintre pilonii site-ului Playsport, alăturându-se echipei încă de la începutul „aventurii”.

 

Catinca Giosanu-Redactor

A dat în anii adolescenței de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de profesorii de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicarii, cu cea a scrisului. Catinca are o experiență de cinci ani în presă pe care i-a pus în slujba Playsport.ro de câteva luni.

Catinca Gioșanu este o jurnalistă care nu renunță niciodată și nu spune „nu” niciunei provocări pe care noul domeniu în care activează, i-o oferă.

Camelia Moldoveanu-Redactor

O moldoveancă de lângă Focșani, Gemeni, ambițioasă  și  absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Pentru ea viața se trăiește după regula: „aici și acum”.

Încă din copilărie urmărea meciurile de fotbal cu tatăl ei și Jocurile Olimpice cu mama sa. Își amintește cu plăcere de momentele în care restricțiile nu existau, iar ea se putea bucura de un date pe Arena Națională. 

Perseverentă și foarte implicată, Camelia promite că o să auziți tot mai des de ea în lumea jurnalismului sportiv.

Ștefan Olteanu-Redactor

Ștefan Olteanu face parte din generația nouă de jurnaliști sportivi. Pasionat de fotbal, eficient, talentat și mereu pe fază, Ștefan are doi ani de experiență în presa de onlie și un potențional însemnat. Ștefan Olteanu este un jurnalist de care, cu siguranță, veți mai auzi în viitor.

Muncitor și corect față de meseria sa, Ștefan Olteanu are un excelent simț al informațiilor cu potențial, calitate determinantă în presa online.

________________________________________________________________________________________________

EDITORIALIȘTI

Alin Buzarin

De trei decenii scrie despre sport, îl mărunțește în cuvinte, în pagini, pe ecrane de dispozitive milenariste, la televizor sau la radio. Pe arene își poartă pașii mult mai demult. A scris mii de texte, trei cărți importate, a luat premii, l-au recunoscut oamenii pe stadioane sau la cumpărături, iar cei mai mulți îl apreciază. La bază este jurnalist de presă scrisă. Cel mai bine se simte cu pajiștea albă a foii (pe vremuri, acum a ecranului) în față. Umplând zilnic aceste spații cu idei și cuvinte, simte că nu este singur și inutil, că experința și bagajul său cultural se contopesc fecund deseori umor și iese ceva care pentru un minut-două (parcurgerea unui text nu durează mai mult) să ofere cititorului exact starea în care chiar autorul s-a găsit atunci când a scris.

Cătălin Mureșanu

Jurnalist sportiv cu o experiență de peste 15 ani. În perioada 2002-2014, a redactat știri, interviuri, reportaje, editoriale, sute de cronici de meci pentru publicații precum: Sport Total, Fanatik, ProSport. Timp de nouă ani a fost acreditat, din postura reprezentantului publicațiilor mai sus menționate, clubului de fotbal Dinamo București.

Între 2014 și 2015 a ocupat funcția de reporter în cadrul diviziei sport Cancan.ro, iar începând cu 2019 a colaborat cu site-urile: ProSport, Impact.ro, PlayTech. A participat, din postura de invitat periodic, în cadrul mai multor emisiuni sportive.

Marius Mitran