Probleme pentru Tavi Popescu după meciul naționalei. Fotbalistul de la FCSB s-a accidentat și ar putea lipsi în perioada următoare

Iosif Pintilie 29.03.2023, 21:48
Probleme pentru Tavi Popescu după meciul naționalei. Fotbalistul de la FCSB s-a accidentat și ar putea lipsi în perioada următoare

FCSB are o puerdere importantă. Tavi Popescu ”s-a rupt” la meciurile echipei naționale și ar putea lipsi de la următoarele partide ale FCSB-ului.

Mihai Pintilii și noul său colaborator, Elias Charalambous, vor fi nevoiți să găsească soluții pentru a-l înlocui pe Tavi, care va fi indisponibil câteva zile.

Tavi Popescu poate rata meciul cu Sepsi OSK

Octavian Popescu a făcut entorsă, la meciul cu Belarus, câștigat de naționala noastră cu 2-1. El a avut o intrare dură în minutul 74, la Bykov, de la care a rămas cu dureri.

Decarul de la FCSB a făcut entorsă și ar putea rata meciul cu Sepsi OSK, din următoarea etapă de campionat.

Așa ar putea arăta FCSB, fără el, în duelul cu Sepsi OSK: Târnovanu – Radunovic, Tamm, Cristea, Pantea – Edjouma, Șut, Olaru – Sorescu, Compagno, Coman

Noul antrenor al FCSB a ajuns la București

Noul principal al FCSB, Elias Charalambous, a ajuns la București în jurul orei 17:00, aterizând pe Aeroportul Otopeni. El a decolat din Salonic.

Gigi Becali a anunțat astăzi, într-o conferință de presă organizată la palat, că Elias Charalambous va fi noul antrenor al echipei sale. Cipriotul va debuta pe bancă la meciul cu Sepsi OSK.

„O să punem un antrenor, cred că azi rezolvăm. O să fie străin, cred că cipriotul, da. A jucat prin România. Mai multe știu cei de la club”, a declarat Becali.

Elias Charalambous e liber de contract de un an, de când s-a despărțit de Doxa Katokopias. Cea mai importantăm  echipă din CV-ul său este AEK Larnaca.

El a mai evoluat în România ca jucător, la FC Vaslui, în 18 meciuri. 27 de victorii, 19 egaluri și 28 de eșecuri sunt cifrele lui, ca antrenor.

Urmăriți Playsport.ro și pe