Discurs ireal al lui Straton după retrogradare: „N-au vrut să joace, să nu-i mai văd în vestiarul ăsta. Să nu mai calce pe-aici. Am jucat tot sezonul în 7”

Iosif Pintilie 03.06.2023, 23:19
Discurs ireal al lui Straton după retrogradare: „N-au vrut să joace, să nu-i mai văd în vestiarul ăsta. Să nu mai calce pe-aici. Am jucat tot sezonul în 7”

FC Argeș a retrogradat din prima divizie, la finalul meciului cu Dinamo. Printre cei mai afectați jucători a fost Cătălin Straton, care a adus acuzații dure colegilor săi.

Cătălin Straton, dur după retrogradare

Fostul portar de la FCSB spune că au fost fotbaliști care nu au vrut să mai joace la baraj și acesta a fost unul dintre motivele pentru care el și colegii săi au retrogradat. El spune că lotul nu avea valoare, fiind doar câțiva jucători la nivelul primei divizii.

”Am lacrimi. Am plecat de la FCSB, nu am stat pentru bani acolo, am venit acasă. Mă doare, eu aici trăiesc. Copii mei aici trăiesc, nu e ușor. Nu poți doar în șapte, la fiecare meci. Am să mă rezum la atât: lipsă de valoare. Nu la toți. Analizați, când ești pe locul ăsta, e lipsă de valoare. Degeaba ai 6-7 buni într-un lot de 20. Te strici la un moment dat. Am încercat, vă dați seama că nu e ușor.

Unii nu au jucat că nu au vrut, ca să știți, unii nu au vrut. Exceptând Meza Coli și Șerban, care au probleme, mulți nu au vrut. Să nu îi mai văd în vestiarul ăsta. Sunt convins că FC Argeș nu va muri, domnul primar și domnul Tudose nu vor lăsa echipa. Au sprijinit cu totul echipa. Problema e să fie cineva capabil să facă o echipă, condiții sunt la Pitești. E greu, dar FC Argeș cred că va reveni. Dar e greu, nu vreau să mai zic nimic. Deocamdat nu îmi doresc să plec, mi-am dorit să rămân, am o vârstă, 33 de ani, nu știu ce îți pregătește viața, dar prioritar pentru mine este acest club. Îmi cer scuze dacă am zis ceva greșit, dar e greu”, a spus Straton, după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe