3.6 milioane de euro pentru a-l ajuta pe Michael Schumacher. Corinna, soția fostului pilot din Formula 1, a decis

Gheorghiu Dan 20.04.2022, 19:12

Corinna Betsch (53 de ani) a luat o decizie drastică pentru a-l putea ajuta în continuare pe Michael Schumacher (53), care se află într-o stare critică după accidentul suferit la schi în 2013, și a scos la vânzare o proprietate evaluată la peste 3.6 milioane de euro.

Corinna, soția lui Michael Schumacher, a scos la vânzare o casă din Norvegia, evaluată la 3.6 milioane de euro. Totul pentru a-l ajuta pe fostul pilot din Formula 1

Michael Schumacher se luptă zilnic pentru a se recupera după accidentul pe care l-a suferit la schi în 2013, iar acum, soția sa, Corinna, a decis să scoată la vânzare o proprietate cu suma de 3.6 milioane de euro.

Schumacher a suferit traume majore în urma accidentului teribil din Alpii Francezi și mai mulți ani a stat în comă indusă. Însă, lupta sa pentru viață continuă și în prezent, iar costurile tratamentelor de recuperare sunt enorme. Astfel, pentru a face rost de bani, ea a scos la vânzare casa de vacanță din Norvegia.

Proprietatea era una de suflet pentru ea și Michael Schumacher, deoarece petreceau frecvent vacanțele acolo. Totuși, un internaut de pe Reddit a obsercat că renumita vilă a fost postată pe finn.no, un site de anunțuri imobiliare din Norvegia.

Achiziția acesteia îl va costa pe cumpărător suma de 35.000.000 de coroane, adică aproximativ 3.66 milioane de euro. Locuința are o suprafață utilă de 681 metri pătrați, dispune de 10 dormitoare și de multiple facilități, precum locuri de parcare, un teren de gorf, ferestre antiglonț, saună, jacuzzi, o sală de jocuri, o sală de cinema, o sală de fitness și o piscină.

Casa este situată într-o zonă exclusivistă din comuna Trysil, la poalele Alpilor Scandinaviei.

Corinna, despre petrecerile pe care le dădea cu Michael Schumacher la vila din Norvegia. „Ne-am distrat de minune. Uneori ne strângeam și 30 de oameni, avionul era plin”

Cabana reprezintă un loc de suflet și pentru Michael Schumacher. Fostul pilot de legendă din Formula 1 s-a refugiat la Trysil după finalul sezonului din 1997, când a pierdut titlul chiar în ultima etapă, în primul său an la Ferrari.

În cadrul unui documentar realizat de Netflix, Corinna și-a adus aminte de acea escapadă:

Am petrecut 6 săptămâni în vacanţă în Trysil, Norvegia. Cu greu am discutat despre Foruma 1 şi despre munca lui. Ne-am stabilit în cabană, ne-am jucat mereu jocuri, pentru că voia să se relaxeze puţin.

Ne-am distrat de minune cu prietenii, au luat cu ei toată familia – bunica, bunicul, mătuşa… Uneori ne strângeam 30 de oameni. Avionul era plin. A fost distractiv, am fost fericiţi”, a povestit Corinna.

Deși prețul de 3.6 milioane de euro nu este deloc accesibil, fanii au considerat suma ca fiind cel puțin corectă.

E un preț rezonabil pentru mine. Vila este subapreciată, lăsând la o parte orice legătură cu Formula 1. Nu am 3.5 milioane de euro de cheltuit, dar dacă i-aș avea, aș investi aici”, a scris un fan, pe Reddit.

Un altul i-a răspuns:

Sunt de acord! Sunt norvegian și sunt surprins că nu e mai scumpă. O vilă cu dimensiunea redusă la jumătate față de aceasta poate ajunge și la 2.8, 2.9 milioane de euro”.

Nu doar casa lui Schumacher a fost scoasă la vânzare, ci și fostul bolid al marelui campion de Formula 1. Cât costă și ce dotări are ”bijuteria”.

Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher. Legendarul pilot este ținut ascuns din 2013.