3,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan. Giovanni Becali confirmă interesul pentru mijlocașul român

Iosif Pintilie 23.01.2023, 16:51
3,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan. Giovanni Becali confirmă interesul pentru mijlocașul român

Olimpiu Moruțan ar putea fi protagonistul unui transfer important. Pisa, echipa la care joacă mijlocașul din vara, sub forma de împrumut, de la Galatasaray, vrea să îl transfere definitiv.

Pisa vrea să plătească mai puțiun pe Moruțan

Clubul ar vrea să evite achitarea clauzei de 5.5 milioane de euro, stabilită în momentul împrumutului. Conform italienilor de la Nazione, clubul vrea să achite cu două milioane de euro mai puțin, adică 3.5 milioane de euro. Ei au înaintat o ofertă oficială în acest sens.

„A fost iniţiată oferta spre Galatasaray pentru Moruţan. Părţile au continuat să vorbească. Potrivit ultimelor ştiri, ar exista o înţelegere cu jucătorul pe baza unui contract de trei ani şi jumătate, deci până în 2026.

Între timp, răscumpărarea lui Olimpiu Morutan de la Galatasaray ar putea fi realizată  în curând. De altfel, conform celor reieşite din Turcia şi din surse apropiate jucătorului, nerazzurrii au făcut o ofertă de 3,5 milioane de euro pentru a-l răscumpăra în ianuarie, în locul celor 5,5 milioane de euro cu care ar trebui (n.r. – conform contractului semnat).

Se zvoneşte că, dacă Galatasaray va da un răspuns negativ, nerazzurrii ar putea introduce şi un bonus suplimentar de 600.000 de euro. Această negociere a fost susţinută şi de agentul său, Giovanni Becali”, anunţă sursa citată.

Giovanni Becali confirmă interesul echipei Pisa

Informația a fost confirmată, în luna decembrie, de Giovanni Becali, într-o declarație oferită publicației amintite anterior.

”Am o idee și o discut cu Galatasaray. Tatonez terenul pentru a înțelege dacă clubul turc va dori să-și reducă pretențiile din acordul existent. Clauza de transfer s-ar modifica de la 5,5 milioane de euro, la aproximativ 3 milioane de euro.

Sunt niște mici probleme la Galatasaray, din punct de vedere economic. În ianuarie, o injecție de fonduri ar fi utilă pentru club. Dacă ar renunța la 2 milioane de euro și l-ar face jucătorul Pisei, ar fi o soluție rezonabilă pentru toată lumea.

Trebuie să vedem dacă este posibilă o asemenea înțelegere”, a declarat Giovanni Becali, conform ”La Nazione”.

Moruțan e vedeta echipei din Pisa

Olimpiu Moruțan face senzație meci de meci la Pisa, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Mijlocașul a strâns cinci goluri și șapte pase de gol în cele 20 de meciuri jucate pentru formația italiană.

”Cum ne-a obişnuit, sclipitor, mereu pe fază şi decisiv. Pisa se bazează întotdeauna pe el să construiască faze periculoase. Înscrie un gol care reduce din diferenţă, dar ratează şansa să facă ’dubla’ în prelungiri”, au scris cei de la TuttoMercatoWeb despre Olimpiu Moruţan.

Urmăriți Playsport.ro și pe