5 finale pentru promovarea în Liga a 2-a. Lupte dure în fotbalul mic: Corvinul, Ceahlăul sau Foresta pot reveni în B. Cine transmite meciurile

Ioan Valentin Oprea 01.06.2023, 11:39
5 finale pentru promovarea în Liga a 2-a. Lupte dure în fotbalul mic: Corvinul, Ceahlăul sau Foresta pot reveni în B. Cine transmite meciurile

S-a intrat în faza finală a luptei pentru promovarea în Liga a II-a. Zece echipe se bat pentru a obţine biletele pentru sezonul viitor al diviziei secunde. Trei dintre ele, CS Tunari, CSM Reşiţa şi Corvinul Hunedoara, s-au mai aflat în această situaţie şi anul trecut. După ce în 2022 au dat cu piciorul la şansa de a urca în cel de-al doilea eşalon, aceste trei formaţii speră să-şi ia acum revanşa.

Prima manşă a barajului urmează să se dispute în data de 3 iunie, de la ora 18:00. Returul e programat doar patru zile mai târziu, în 7 iunie, de la ora 17:30. Toate partidele pot fi urmărite live pe FRF TV.

Reşiţa e din nou favorită

Vara trecută, Reşiţa pornea drept mare favorită în duelul cu timişenii de la CS Dumbrăviţa. După o remiză albă în Timiş, gruparea din Valea Domanului, pregătită pe atunci de Dan Alexa, dezamăgea amarnic în retur. Jocul s-a încheiat cu acelaşi 0-0, dar rossonerrii aveau să cedeze la loviturile de departajare. Bănăţenii sunt consideraţi acum, din nou, favoriţi în faţa celor de la CS Deva.

Corvinul, una dintre cele mai titrate echipe din Vestul României, încearcă, la rândul ei, din răsputeri să revină la gloria de altădată. În 2022, trupa de pe stadionul „Michael Klein” nu a putut face faţă la barajul cu Minaur Baia Mare. Alb-albaştrii au încredere că au învăţat ceva din trecut şi se vor descurca mult mai bine în dubla confruntare de acum, cu Unirea Ungheni.

O echipă din Moldova are asigurată promovarea

Barajul pentru promovare programează şi un duel tare în Moldova. Foresta Suceava şi Ceahlăul Piatra Neamţ îşi vor disputa locul pentru Liga a II-a.

După ce a fost exclusă regula golului marcat în deplasare, în cazul în care, la finalul celor două meciuri, rezultatul va fi unul de egalitate, vor exista prelungiri a câte două reprize de 15 minute. Dacă egalitatea va persista, atunci se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Programul meciurilor:

  • F1: Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ
  • F2: SC Popeşti Leordeni – CS Tunari
  • F3: Viitorul Dăeşti – CSM Alexandria
  • F4: CSM Deva – CSM Reșița
  • F5: Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara

Sursa foto: Facebook Corvinul 1921 Hunedoara

Urmăriți Playsport.ro și pe